تعیین ضایعات گندم در مرحله برداشت و بررسی برخی عوامل موثر بر آن در استان فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ضایعات گندم در مرحله برداشت و بررسی برخی عوامل موثر بر آن در استان فارس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ضایعات گندم در مرحله برداشت و بررسی برخی عوامل موثر بر آن در استان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ضایعات گندم در مرحله برداشت و بررسی برخی عوامل موثر بر آن در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ضایعات گندم در مرحله برداشت و بررسی برخی عوامل موثر بر آن در استان فارس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۱۳
هر ساله بخش قابل ملاحظه ای از گندم تولیدی کشور در مراحل مختلف به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می شود. بنابراین اولین قدم جهت برنامه ریزی برای کاهش ضایعات گندم، برآورد مقدار ضایعات آن در مراحل مختلف تولید تا مصرف و شناسایی عوامل موثر بر آن می باشد. در این تحقیق تعداد ۶۸ مزرعه در حین برداشت محصول با کمباین، در سال ۱۳۸۰ در استان فارس انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد، میانگین کل ضایعات گندم در مرحله برداشت در استان فارس ۴.۸۱ درصد تولید و بیشترین مقدار ضایعات مربوط به افت دماغه کمباین (%۶۸)، بعد از آن به ترتیب افت طبیعی، افت الک و غربال، افت کوبنده و افت کیفی می باشد. عوامل موثر بر ضایعات کل گندم در مرحله برداشت، زمان کاشت گندم، تعداد قطعات زمین، آشنایی کشاورز با کار کمباین، عمر کمباین، روش کاشت، سرعت چرخ فلک، ارتفاع شانه برش و آموزش راننده کمباین می باشند. مقدار ریزش بین راهی .۰۸۱ درصد مقدار کل گندم حمل شده که مسافت حمل بر روی آن موثر است. زیان حاصل از ضایعات گندم در مرحله برداشت و حمل در طی یک سال در استان فارس بالغ بر ۱۷۹ میلیارد ریال برآورد می شود.
کلید واژه: ضایعات گندم، افت کمباین، ضایعات برداشت، ضایعات حمل، ارقام گندم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.