تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق، تغییرات اسیدهای چرب دو نوع روغن قبل و بعد از نیمه سرخ کردن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان می دهد که برای روغن جامد (هیدروژنه) سویا و پنبه دانه، میزان اسید پالمیتیک ۰.۸۶ درصد در اثر عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی در دمای روغن ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه افزایش داشته است یعنی از ۱۰.۷۲ درصد به ۱۱.۸۵ درصد اسید رسیده است که تا حدودی قابل انتظار می باشد، در حالیکه اسیدهای استئاریک و اولئیک تغییر چندانی پیدا نمی کنند به طوری که تغییرات آنها به ترتیب از ۵.۵۴ به ۵.۸۷ درصد و از ۳۶.۷۶ به ۳۴.۸۱ درصد می باشد. اسید لینولئیک روغن جامد از ۴.۴۳ درصد به ۳.۵۴ درصد کاهش پیدا یافت اما برای روغن آفتابگردان مایع کاهش اسیدهای پالمتیک و اولئیک به ترتیب ۰.۳۸ و ۰.۶۳ درصد بود. اسید لینولئیک همین روغن، با عمل نیمه سرخ کردن از ۶۰.۷۶ به ۶۱.۰۵ افزایش یافت ولی اسید لینولئیک آن از ۰.۹۴ درصد به ۰.۶۳ درصد کاهش پیدا کرد. بنابراین روغن آفتابگردان به لحاظ تغییرات جزیی در اسیدهای چرب غیر اشباع محتوی بخصوص اسید لینولنیک، روغنی مناسب برای عمل نیمه سرخ کردن سیب زمینی محسوب می شود.

کلید واژه: روغن هیدروژنه سویا و پنبه دانه، روغن مایع آفتابگردان، اسیدلینولئیک، اسید لینولنیک، اسیدپالمتیک و اسید استئاریک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.