مقایسه تنوع ژنتیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) در سواحل جنوبی دریای خزر و رودخانه اورال با استفاده از روش PCR-RFLP


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تنوع ژنتیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) در سواحل جنوبی دریای خزر و رودخانه اورال با استفاده از روش PCR-RFLP دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تنوع ژنتیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) در سواحل جنوبی دریای خزر و رودخانه اورال با استفاده از روش PCR-RFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تنوع ژنتیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) در سواحل جنوبی دریای خزر و رودخانه اورال با استفاده از روش PCR-RFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تنوع ژنتیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) در سواحل جنوبی دریای خزر و رودخانه اورال با استفاده از روش PCR-RFLP :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۸

تنوع ژنتیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) دریای خزر با استفاده از ژنهای دهیدروژناز ۵ و ۶ (NADH5.6) و روش PCR-RFLP مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور ۸۰ عدد ماهی شیپ از سواحل جنوبی دریای خزر و رودخانه اورال در قزاقستان جمع ‌آوری گردید. ژن ND5.6 ژنوم میتوکندریایی بوسیله PCR تکثیر و سپس با ۳۹ آنزیم برشگر اندونوکلئاز هضم گردید. از ۳۹ آنزیم پنج آنزیم برشگرHaeIII, DraI, MboI TasI, Cfr13I تنوع چند شکلی از خود نشان دادند. در مجموع بین نمونه های بررسی شده ۱۰ ترکیب هاپلوتیپی بدست آمد که از بین هاپلوتیپ‌های شناخته شده هاپلوتیپ AAAAA بیشترین فراوانی (۷۵.۵ درصد) را داشت. دو هاپلوتیپ BABAA, BBAAA حداقل فراوانی (۱.۲ درصد) را نشان دادند و هاپلوتیپ AAAAB با فراوانی (۵ درصد) مختص نمونه ‌های رودخانه اورال بوده است. میانگین تنوع هاپلوتیپی و نوکلئوتیدی بترتیب ۰.۵۸۱۶ و ۰.۰۰۷ درصد بدست آمد. میزان تنوع نوکلئوتیدی بدست آمده در این بررسی نسبت به سایر تاسماهیان دریای خزر (تاسماهی ایرانی، روسی و ازون برون) بسیار پایین ‌تر بوده است که این امر می ‌تواند ناشی از کوچک بودن اندازه جمعیتهای این گونه باشد. آنالیز آماری و شبیه سازی Monte-Carlo با ۱۰۰۰ بار تکرار نشان داد که توزیع هاپلوتیپ‌ها در بین مناطق مختلف نمونه ‌برداری در جنوب دریای خزر اختلاف معنی ‌داری ندارد (P=0.74، X2=35.48) اما بین جمعیت شیپ رودخانه اورال و حوضه جنوبی دریای خزر اختلاف معنی ‌داری وجود دارد (P=0.00، ۱۳۷.۳۵=X2). نتایج این بررسی نشان می‌ دهد که جمعیت ماهی شیپ رودخانه اورال از جمعیت ماهی شیپ در سواحل جنوبی دریای خزر متفاوت است و آنزیم Cfr13I یک مارکر مولکولی جهت تمایز این دو جمعیت می ‌باشد.

کلید واژه: ماهی شیپ، Acipenser nudiventris، تنوع ژنتیکی، PCR- RFLP، دریای خزر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.