بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی عصاره کلروفرمی سیر ( آلیسین) بر روی بروسلا ملی تنسیس (Rev 1) و بروسلا آبورتوس (S19) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور
تعداد صفحات :۵
سابقه و هدف: بروسلوز، بیماری مشترک میان حیوان و انسان است که درمان آن نیاز به استفاده همزمان از دو آنتی بیوتیک دارد که برخی از آثار سوء رژیم درمانی نیازبه بررسی و یافتن مواد ضد میکروبی جدید را برای جایگزین سازی در رژیم درمانی بروسلوز مطرح می کند. سیر دارای ترکیبات مختلفی است که یکی از مهم ترین آنها آلیسین است و مهم ترین ماده سیر با فعالیت ضد میکروبی محسوب می گردد.روش بررسی: در این بررسی، ابتدا عصاره کلروفرمی سیر استخراج و پس از تعیین مقدار کمی آلیسین در آن، حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) و کم ترین غلظت باکتری کشی (MBC) بر روی دو سویه بروسلا ملی تنسیس Rev1 و بروسلا آبورتوس S19 به روش رقت در لوله و انتشار در آگار (روش چاهکی) تعیین شد.یافته ها و بحث: نتایج به دست آمده شامل رقت ۱:۱۶۰ عصاره (حاوی غلظت ۱۲۸ میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین) به عنوان MIC و رقت ۱:۸۰ عصاره (۲۱۸ میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین) به عنوان MBC برای هر دو سویه S19 و Rev1 بود.
کلید واژه: بروسلا، آلیسین، ضد میکروبی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.