اپیدمیولوژی میوکاردیت های منجر به مرگ ناگهانی در اجساد ارجاع شده به سازمان پزشکی قانونی کشور در سال های ۱۳۸۱-۱۳۷۹


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اپیدمیولوژی میوکاردیت های منجر به مرگ ناگهانی در اجساد ارجاع شده به سازمان پزشکی قانونی کشور در سال های ۱۳۸۱-۱۳۷۹ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اپیدمیولوژی میوکاردیت های منجر به مرگ ناگهانی در اجساد ارجاع شده به سازمان پزشکی قانونی کشور در سال های ۱۳۸۱-۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اپیدمیولوژی میوکاردیت های منجر به مرگ ناگهانی در اجساد ارجاع شده به سازمان پزشکی قانونی کشور در سال های ۱۳۸۱-۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اپیدمیولوژی میوکاردیت های منجر به مرگ ناگهانی در اجساد ارجاع شده به سازمان پزشکی قانونی کشور در سال های ۱۳۸۱-۱۳۷۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی قانونی

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: شایع ترین علل ناگهانی طبیعی در گروه علل قلبی قرار می گیرند و در این میان میوکاردیت به عنوان یکی از علل مرگ ناگهانی در گروه های سنی جوان مطرح است. بدیهی است تشخیص قطعی میوکاردیت به عنوان علت مرگ ناگهانی تنها با معاینه جسد و از طریق اتپوپسی و بررسی هیستوپاتولوژیک امکانپذیر است. با تشخیص میوکاردیت و تعیین گروه های در معرض خطر می توان در جهت پیشگیری، تشخیص صحیح و در نتیجه درمان مطلوب گام برداشت. هدف از این مطالعه، بررسی اپیدمیولوژیک افرادی است که به علت میوکاردیت دچار مرگ ناگهانی شده اند.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی گذشته نگر از نوع Case series ,62 جسد که در فاصله سال های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ به علت مرگ ناگهانی به سازمان پزشکی قانونی کشور (مرکز تهران) ارجاع داده شده بودند و بر اساس یافته های اتوپسی و هیستوپاتولوژیک میوکاردیت در آنها به اثبات رسیده بود، مورد بررسی قرار گرفتند. عوامل زمینه ای چون سن، جنس، سابقه اعتیاد به مواد مخدر، بیماریهای زمینه ای، فصل، پاتولوژی های قلبی و غیر قلبی همراه و میزان توافق بین تشخیص بالینی و نتایج اتوپسی بررسی شد.یافته ها: میانگین سنی در نمونه ها ۱۸± ۲۷.۵ سال با بیشترین فراوانی در دهه سنی ۳ و ۴ و کمترین فراوانی در بالای ۶۰ سال بود. %۶۵.۵ اجساد مذکر بودند. بین فصول سال اختلاف معنی داری یافت نگردید. ۳۷.۱% سابقه عفونت اخیر (عمدتا تنفسی) ۳۵.۵% سابقه اعتیاد به مواد مخدر، ۹.۷% سابقه جراحی (Perioperative) و ۶.۵% سابقه تروما داشتند. شایعترین پاتولوژی قلبی همراه، پریکاردیت (۱۱.۳%) و شایع ترین پاتولوپی غیر قلبی پنومونی/ برونکوپنومونی (۵۳.۲%)بود. در کالبد گشایی ۶۳.۹% موارد، قلب ظاهر طبیعی داشت. تشخیص بالینی صحیح میوکاردیت به عنوان علت مرگ ناگهانی (قبل از اتوپسی) فقط در ۱۹.۴% موارد داده شده بود.نتیجه گیری: جوان بودن، سابقه عفونت و اعتیاد به مواد مخدر جز عوامل مستعد کننده میوکاردیت هستند. میوکاردیت در بالین به خوبی تشخیص داده نمی شود.

کلید واژه: میوکاردیت، مرگ ناگهانی قلبی، پاتولوژی قانونی، عوامل خطر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.