ارزیابی دقت دو دستگاه آپکس یاب الکترونیکی (Electronic Apex Locator) از نسل چهارم در تعیین طول کانال (In-vivo)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی دقت دو دستگاه آپکس یاب الکترونیکی (Electronic Apex Locator) از نسل چهارم در تعیین طول کانال (In-vivo) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی دقت دو دستگاه آپکس یاب الکترونیکی (Electronic Apex Locator) از نسل چهارم در تعیین طول کانال (In-vivo)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی دقت دو دستگاه آپکس یاب الکترونیکی (Electronic Apex Locator) از نسل چهارم در تعیین طول کانال (In-vivo)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی دقت دو دستگاه آپکس یاب الکترونیکی (Electronic Apex Locator) از نسل چهارم در تعیین طول کانال (In-vivo) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: اندازه‌ گیری دقیق طول کارکرد در درمانهای ریشه از اهمیت بالایی در موفقیت درمان برخوردار است. چنانچه این اندازه‌ گیری با دقت انجام نگیرد، مقداری از نسج پالپ در کانال ریشه باقی می‌ ماند و یا کار درمان ورای کانال ریشه با تجاوز به محدوده پریودنتال صورت می گیرد که هر دو حالت میتواند توام با عدم موفقیت باشد. مطالعه حاضر با هدف مقایسه دقت دو دستگاه آپکس یاب الکترونیکی (EAL) از نسل چهارم یعنی Apit7 (یک دستگاه شناخته شده) با دستگاه جدید Raypex4 در اندازه گیری طول واقعی (Actual Length: AL) و طول کارکرد(Working Length : WL) در بیماران و مقایسه نتایج حاصله با اندازه گیری عینی این دندانها پس از خارج نمودن آنها انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه که به روش بررسی تست های تشخیصی انجام شد، ۳۲ دندان تک کانال توسط دو دندانپزشک که به صورت مستقل با یکی از دستگاه های EAL کار می کردند، مورد بررسی قرار گرفتند. این دندانها پس از کشیده ‌شدن تمیز و کد گذاری شده و برای بار سوم به طور عینی توسط یک اندودنتیست طول واقعی و طول کارکرد آنها اندازه گیری و یادداشت شد. این تحقیق در تمام مراحل تا بررسی های آماری به صورت کور انجام گرفت. پس از تعیین درصد دقت، با استفاده از آزمون توزیع دو جمله ‌ای، درصد دقت دستگاه ها با یکدیگر مقایسه شدند. P<0.05 به عنوان سطح معنی داری در نظر گرفته شد.یافته ها: دقت دستگاه Raypex4 در تعیین طول واقعی، نسبت به مشاهده عینی در محدوده ۰.۵ ± میلیمتر ۶۸.۸% و در محدوده ۱± میلیمتر ۸۳.۳% بود. با پذیرش خطای ۰.۵+ تا ۱- میلیمتر، دقت در اندازه گیری AL حدود ۷۵.۱% در مقایسه با مشاهده عینی بود. دقت این دستگاه در تعیین طول کارکرد نسبت به مشاهده عینی با محدوده ۰.۵ ± میلیمتر، ۶۸.۸% و با ۱± میلیمتر ۸۴.۳% بود. با پذیرش خطای ۰.۵ تا ۱- میلیمتر ۷۱.۹% بود. دقت دستگاه Apit7 در تعیین طول واقعی نسبت به مشاهده عینی ۶۵.۷% در فاصله ۰.۵± میلیمتر و در فاصله ۱± میلیمتر ۷۸.۳% بود. با پذیرش خطای ۰.۵ تا ۱- میلیمتر، دقت دستگاه Apit7 78.8% بود. در تعیین طول کارکرد با محدوده ۰.۵± میلیمتر، دقت ۶۲.۶% و در ۱± میلیمتر، دقت ۸۱.۳% و در فاصله ۰.۵+ تا ۱- میلیمتر، دقت ۷۵.۱% بود. نتایج اختلاف آماری معنی داری را بین دو دستگاه نشان نداد ((P>0.05؛ در حالی که در مقایسه با اندازه گیری عینی نیز از دقت بالایی برخوردار نبود.نتیجه گیری: دقت دو دستگاه اندازه گیری تقریبا مشابه یکدیگر بود؛ ولی در مجموع هیچ ‌یک به تنهایی کافی و مورد اطمینان نبود.

کلید واژه: اندازه گیری طول کانال، دستگاه های آپکس یاب الکترونیکی، Raypex4, Apit7

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.