سل ریوی و عوامل خطر آن در بیماران آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) بستری در بیمارستان رازی اهواز (۸۸-۱۳۸۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سل ریوی و عوامل خطر آن در بیماران آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) بستری در بیمارستان رازی اهواز (۸۸-۱۳۸۰) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سل ریوی و عوامل خطر آن در بیماران آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) بستری در بیمارستان رازی اهواز (۸۸-۱۳۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سل ریوی و عوامل خطر آن در بیماران آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) بستری در بیمارستان رازی اهواز (۸۸-۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سل ریوی و عوامل خطر آن در بیماران آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) بستری در بیمارستان رازی اهواز (۸۸-۱۳۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: پاندمی آلودگی با ویروس نقص ایمنی (HIV) در حال تداوم است. بیماری سل علت اصلی مرگ و پایین بودن کیفیت زندگی در افراد آلوده به HIV است. شیوع بیماری سل در افراد آلوده به HIV در مناطق با شرایط اجتماعی، اقتصادی و جغرافیایی مختلف متفاوت است. این مطالعه به منظور بررسی سل ریوی و عوامل خطر آن در بیماران آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی بستری در بیمارستان رازی اهواز (۸۸-۱۳۸۰) انجام شد.روش بررسی: این مطالعه توصیفی تحلیلی روی داده ‌های ۱۲۳ پرونده بیمار آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV+) بستری شده در بیمارستان رازی اهواز در سال ‌های ۸۸-۱۳۸۰ انجام شد. اطلاعات فردی، عوامل مربوط به ابتلا به بیماری سل ریوی و ویروس HIV با استفاده از نرم ‌افزار آماری SPSS-16،Fisher”s exact test و نسبت شانس (OR) تجزیه و تحلیل شدند.یافته ‌ها: از ۱۲۳ پرونده بررسی شده همگی مرد بودند. ۹۹ نفر (۸۰.۵ درصد) معتاد تزریقی بودند و ۶۸ نفر (۵۵.۳ درصد) سابقه زندانی داشتند. ۸۱ نفر (۶۵.۸ درصد) مبتلا به سل ریه بودند که از این میان ۴۶ نفر (۵۶.۷ درصد) علاوه بر سل عفونت ‌های همراه از قبیل هپاتیت ویروسی یا اندوکاردیت داشتند؛ ۷۹ نفر (۹۷.۵ درصد) اعتیاد تزریقی، ۶۱ نفر (۷۵.۳ درصد) سابقه زندانی شدن و ۲۴ نفر (۲۹.۶ درصد) CD4 زیر ۲۰۰ داشتند. بین سل و اعتیاد تزریقی، زندانی شدن و کاهش سلول‌ های CD4 مثبت رابطه آماری معنی ‌داری وجود داشت (P<0.05).نتیجه‌ گیری: این مطالعه نشان داد که میزان ابتلا به سل ریه در بیماران HIV مثبت بستری در بیمارستان رازی اهواز در دوره زمانی ۸۸-۱۳۸۰ از مطالعات قبلی انجام شده در ایران بیشتر است. مواجهه با بیماران مسلول در زندان، اعتیاد تزریقی و کاهش لنفوسیت T با CD4 مثبت از عوامل خطر عمده ابتلا به بیماری سل بودند.

کلید واژه: بیماری سل، زندانی شدن، آلودگی با ویروس نقص ایمنی اکتسابی، اعتیاد تزریقی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.