شیوع و تاثیر ریسک فاکتورهای مختلف در مرگ بیماران بعد از اعمال جراحی بای پس عروق کرونر بیمارستان امام -۱۳۸۲


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع و تاثیر ریسک فاکتورهای مختلف در مرگ بیماران بعد از اعمال جراحی بای پس عروق کرونر بیمارستان امام -۱۳۸۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع و تاثیر ریسک فاکتورهای مختلف در مرگ بیماران بعد از اعمال جراحی بای پس عروق کرونر بیمارستان امام -۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع و تاثیر ریسک فاکتورهای مختلف در مرگ بیماران بعد از اعمال جراحی بای پس عروق کرونر بیمارستان امام -۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع و تاثیر ریسک فاکتورهای مختلف در مرگ بیماران بعد از اعمال جراحی بای پس عروق کرونر بیمارستان امام -۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: بیماریهی ایسکمیک قلب از شایعترین علل منجر به مرگ در جوامع امروز بشمار می روند. عمل جراحی بای پس عروق کرونر از مهمترین اقدامات درمانی در این بیماران مبتلا بشمار می رود ولی فاکتورهای مختلفی در این بین وجود دارند که روی طول عمر بیماران بعد از عمل CABG و نتیجه عمل جراحی تاثیر می گذارند. این مطالعه باهدف تعیین شیوع ارتباط ریسک فاکتورهای مختلف با میزان مرگ و میر بیماران بعد از عمل جراحی انجام شده است.مواد و روشها: در این مطالعه پرونده ۵۴۳ بیمار را که در طی سال ۱۳۸۲ در بیمارستان امام خمینی (ره) تحت عمل جراحی انتخابی بای پس عروق کرونر قرار گرفته بودند مورد بررسی قرار دادیم. اطلاعات جمع آوری شده از طریق نرم افزارSPSS تحت تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.یافته ها: میانگین سنی بیماران (. (± . سال بود. ۴۳۹ نفر (%۸۰.۸) از بیماران مرد و ۱۰۴ نفر (%۱۹.۲) زن بودند. از بین آقایان %۲۰.۳ دیابت ، %۲۷.۳ فشار خون بالا و %۳۵.۵ هیپرکلسترولمی داشتند. شیوع دیابت در خانم ها %۳۰.۸ ، فشار خون بالا %۵۴.۸ و هیپرکلسترولمی %۴۸.۱ بود. %۴۴.۹ از آقایان و %۱۳ از خانمها سابقه مصرف سیگار داشتند. در کل ۱۷۷ نفر از جمعیت مورد مطالعه ما فشار خون بالا، ۱۲۱ نفر دیابت و ۲۰۶ نفر هیپرکلسترولمی داشتند و ۱۹۹ نفر سیگاری بودند.میزان مرگ و میر متعاقب عمل جراحی در بیمارستان %۲.۶ بود. از بین تعداد فوت شدگان ، %۳۵.۷ دیابتیک بودند (P=0.016) ، %۲۱.۴ هیپروکلسترولمی داشتند (P=0.013) ، %۲۸.۶ ، مبتلا به هیپرتانسیون بودند و %۵۸.۳ فوت شدگان سیگاری بودند (P=<.).میزان مرگ و میر در بیماران بالای ۶۰ سال بیش از دو برابر بیماران با سن پایین تر بود (P=0.013).نتیجه گیری و توصیه ها: یافته های موجود نشان میدهد که ارتباط مهنی داری بین دیابت، میزان کلسترول خون، وجود هیپرتانسیون و سابقه مصرف سیگار با میزان مرگ و میر متعاقب اعمال جراحی CABG وجود دارد. در مورد مرگ و میر بیماران مرد وزن اختلاف معنی داری وجود نداشت ولی سن بعنوان یک فاکتور مهم در میزان مرگ ومیر بیماران نقش مهمی را ایفا می کند.

کلید واژه: بیماریهای ایسکمیک قلب،جراحی بای پس عروق کرونر، ریسک فاکتور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.