مقاله بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت :

مقاله بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در جامعه شناسی زنان (زن و جامعه) از صفحه ۱۲۱ تا ۱۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مشاوره هیجان مدار (EFT)
مقاله بهداشت روانی
مقاله معلمان زن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مقاله به بررسی اثر بخشی مشاوره به شیوه تمرکز بر هیجان ها (EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت پرداخته است. روش این پژوهش نیمه تجربی از نوع طرح پیش آزمون – پس آزمون با گروه کنترل بوده ومتغیر مستقل در این پژوهش مشاوره به شیوه هیجان مدار (EFT) است. جامعه آماری این پژوهش، معلمان زن مقطع متوسطه آموزش و پرورش شهر مرودشت که در سال تحصیلی ۸۹-۸۸ مشغول به کار هستند، می باشند. نمونه این پژوهش را ۳۰ نفر از معلمان زن که به روش تصادفی در دو گروه آزمایشی و کنترل انتخاب شدند، تشکیل داده است. ابزار اندازه گیری در این پژوهش برای سنجش سلامت روانی، پرسشنامه ۹۰ سوالی scl-90 می باشد. نتایج نشان داد که میانگین نمره های پس آزمون گروه آزمایشی نسبت به گروه کنترل کم تر بوده است و در این آزمون نمره کم تر، نشانه بهداشت روانی بیش تر است. به بیان دیگر، مشاوره به روش هیجان مدار(EFT) بر بهداشت روانی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت تاثیری مثبت داشته و همچنین مشاوره به روش هیجان مدار (EFT) باعث کاهش افسردگی، اضطراب و حساسیت بین فردی معلمان زن مقطع متوسطه شهر مرودشت شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.