اثرات تروفیکی وانادیوم روی یاخته های بتای موش های صحرایی دیابتی شده توسط STZ و مشاهده برای تسکین دراز مدت دیابت شیرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات تروفیکی وانادیوم روی یاخته های بتای موش های صحرایی دیابتی شده توسط STZ و مشاهده برای تسکین دراز مدت دیابت شیرین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات تروفیکی وانادیوم روی یاخته های بتای موش های صحرایی دیابتی شده توسط STZ و مشاهده برای تسکین دراز مدت دیابت شیرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات تروفیکی وانادیوم روی یاخته های بتای موش های صحرایی دیابتی شده توسط STZ و مشاهده برای تسکین دراز مدت دیابت شیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات تروفیکی وانادیوم روی یاخته های بتای موش های صحرایی دیابتی شده توسط STZ و مشاهده برای تسکین دراز مدت دیابت شیرین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: با توجه به این که درمان دیابت قندی یک از اهداف درمانی و جزو اولویت های پژوهشی کشور است، اثرات درمان ترکیبی وانادیوم و انسولین (VIT) بر روی سطح قند خون در موش های صحرایی با دیابت قندی وابسته به انسولین (IDDM) مورد مطالعه قرار گرفته است.مواد و روش ها: موش های صحرایی با تزریق داخل وریدی استرپتوزوتوسین (STZ) به مقدار ۶۰-۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم دیابتی گردیده و سپس به دو گروه A و B تقسیم شدند. این موش ها در طی دوره دو ماهه قبل از آزمایش روزانه یک دوز انسولین NPH (4-2 واحد/موش) دریافت نمودند تا از شوک هیپرگلیسمی و مرگ حتمی نجات پیدا کنند. در گروه A، با افزایش تدریجی دوز روزانه انسولین (۸.۲±۰.۴ u/100g) قند خون تا سطح طبیعی کاهش داده شده و طی مدت یک سال در این وضعیت باقی ماندند (IT). آزمایش ابتدا در گروه B همانند گروه A انجام شده و بعد از تثبیت قند خون وانادیوم به آب آشامیدنی [یک میلی گرم در میلی لیتر وانادیل اکسید سولفات پنتاهیدرات (VIT)] افزوده و با کاهش تدریجی دوزه روزانه انسولین قند خون، هم مانند گروه A در سطح طبیعی حفظ گردید.یافته ها: نتایج این مطالعه، نشان داد، که مصرف مداوم و یک ساله وانادیوم (VIT) با تولید یاخته های جدید بتای لوزالمعده موش های دیابتی شده علایم دیابت قندی را هم در هنگام درمان و هم بعد از قطع .انادیوم تخفیف داده و در مواردی کاملا درمان می نماید. در حالی که یک سال درمان با انسولین (IT)، اثرات تروفیکی روی یاخته های بتای تخریب شده نداشته و هیچ گونه اثر بهبودی بخشی در کاهش قند خون بعد از تزریق انسولین به دنبال ندارد. عمل وانادیوم در این تحقیق به نحوی بود که در ۹۰% از حیوان های دیابتی شده گروه B، تا دو هفته بعد از قطع انسولین قند خون در سطح طبیعی باقی ماند. در ۶۰% از حیوان های این گروه تا ۴۵ روز بعد از قطع همزمان مصرف وانادیوم و انسولین (قظع آزمایش)، نرموگلیسمی پایدار مانده، در ۱۸% از این موش ها طی این مدت قند خون بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ و در ۲۴% از آن ها بین ۴۰۰-۳۵۰ میلی گرم در دسی لیتر بود. در حالی که در تمامی موش های گروه A بعد از قطع تزریق انسولین هیپرگلیسمیک شدید ظاهر گردید. مقایسه لام های هیتولوژی تهیه شده از لوزالمعده موش های دیابتیک دریافت کننده وانادیوم با حیوانات سالم و موش های گروه دریافت کننده موید بازسازی یاخته های انسولین ساز می باشد.نتیجه گیری: چنین استنباط می شود که مصرف دراز مدت ترکیبات وانادیوم، یاخته های بتای لوزالمعده را در موش های صحرایی دیابتیک وابسته به انسولین بازسازی نموده و با بهبود اعمال تشریحی آن ها، موجب تخفیف و احتمالا درمان قطعی دیابت قندی می شوند.

کلید واژه: وانادیوم، دیابت قندی وابسته به انسولین، یاخته های بتا، گلوکز، اثرات تروفیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.