شیوع و علل سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر کرمان در سال تحصیلی ۱۳۷۸-۱۳۷۷


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع و علل سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر کرمان در سال تحصیلی ۱۳۷۸-۱۳۷۷ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع و علل سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر کرمان در سال تحصیلی ۱۳۷۸-۱۳۷۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع و علل سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر کرمان در سال تحصیلی ۱۳۷۸-۱۳۷۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع و علل سوفل ها و صداهای اضافی قلبی در دانش آموزان کلاس اول دبستان های شهر کرمان در سال تحصیلی ۱۳۷۸-۱۳۷۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۰

سوفل های قلبی در معاینه تعداد زیادی از کودکان شنیده می شوند اما اکثرا بی گناه یا طبیعی هستند. شناخت علل این سوفل ها می تواند ما را در تشخیص افتراقی آنها یاری کند. مطالعه حاضر به منظور بررسی شیوع و علل سوفل های قلبی در کودکان انجام گردید. این مطالعه بر روی ۴۷۶۱ دانش آموز سال اول دبستان صورت گرفت. حدود نیمی از این عده پسر و نیم دیگر دختر بودند. از این میان، ۴۵۹ دانش آموز (۹.۶۴%) دارای سوفل یا صدای اضافی قلب بودند که از این نظر اختلاف معنی داری بین دانش آموزان دختر و پسر وجود نداشت (P>0.05). از ۴۵۹ دانش آموز با سوفل قلبی، ۲۹۸ نفر (۶۴.۹۲%) دارای سوفل طبیعی یا بی گناه و ۱۶۱ نفر (۳۵.۰۸%) نیز سوفل غیر طبیعی داشتند. اکثر موارد (۹۱.۹۳%) سوفل غیر طبیعی ناشی از گرفتاری های دریچه ای قلب و بقیه موارد (۸.۰۷%) ناشی از شنت های قلبی بودند. شایع ترین نوع گرفتاری دریچه ای، پرولاپس دریچه میترال بود که ۷۷.۰۳% موارد گرفتاری دریچه ای را تشکیل می داد و در دخترها ۱.۷۱ برابر پسرها شیوع داشت (p<0.05). بعد از پرولاپس میترال، تنگی دریچه ریوی (۰.۴۶%) و تنگی آئورت (۰.۱۹%) بیشترین شیوع را داشتند. تنگی دریچه ریوی در پسران ۲.۶۷ برابر دختران بود (p<0.05) و تنگی آئورت فقط در پسرها دیده شد (۰.۰۰۲=P).شایع ترین نوع شنت قلبی رابطه بین دو دهلیز (ASD) با شیوع ۰.۱۹۰% بود که شیوع آن در دخترها ۸ برابر پسرها بود (۰.۰۱۸=P). این مطالعه نتایج مطالعات قبلی را تایید می کند که سوفل قلبی یافته شایعی در کودکان سنین دبستان است و اکثر این سوفل ها از نوع طبیعی و بی گناه هستند و نیاز به اقدام تشخیصی دیگری به جز شرح حال و معاینه فیزیکی دقیق نیست. در مقابل، سوفل های غیر طبیعی باید به متخصص قلب کودکان ارجاع داده شده و مورد بررسی های تشخیصی قرار گیرند و در صورت لزوم درمان شوند.

کلید واژه: سوفل های قلبی، دانش آموزان، شیوع، اتیولوژی، کرمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.