مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه کرم موضعی املا با گلوکز خوراکی در کاهش درد ناشی از خونگیری در نوزادان ایکتریک :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
تعداد صفحات :۸
زمینه و هدف: تجویز خوراکی محلولهای شیرین، درک درد را در طول انجام پروسیجرهای دردناک کاهش میدهد. اخیرا مشخص شده است که کرم ضد درد املا در نوزادان بیضرر است. این مطالعه تاثیر کرم املا را با گلوکز خوراکی در کاهش درد نوزادان در زمان رگگیری مقایسه مینماید.
مواد و روشها: این مطالعه بر روی ۲۲۰ نوزاد که به علت زردی به بیمارستان مراجعه کرده بودند و تحت رگگیری قرار گرفتند، انجام شد. ۱۰۶ نوزاد کرم املا و پلاسبو خوراکی (آب مقطر) دریافت کردند و ۱۱۴ نوزاد گلوکز خوراکی ۳۵% و پلاسبو (ویتامین A+D) دریافت کردند. نشانههای درد هنگام رگگیری با روش نمرهبندی درد در نوزادان (NIPS) اندازهگیری شد. مدت زمان گریه نیز ثبت گردید. سپس شدت درد و مدت زمان گریه در دو گروه مورد مقایسه قرار گرفت.یافتهها: نتایج نشان داد که نمره NIPS به طور مشخصی در گروه دریافت کننده گلوکز (Mean=1.89) در مقایسه با گروه املا (Mean=2.81) پایینتر بود (p=0). طول مدت گریه در دو دقیقه اول به طور مشخصی در گروه گلوکز (۲ Second=Median) نسبت به گروه املا (۹ Second=Median) پایین تر بود (p=0.005). 3/12 درصد از نوزادان در گروه گلوکز نمره NIPS بالای ۳ داشتند (نمره زیر ۳ نشان دهنده درد خفیف یا فقدان درد است)، در حالی که در گروه املا ۳/۲۹ درصد از نوزادان نمره بالای ۳ داشتند.نتیجهگیری: این مطالعه نشان میدهد گلوکز خوراکی نشانههای درد ناشی از رگ گیری نوزادان را نسبت به کرم ضد درد املا بیشتر کاهش میدهد.
کلید واژه: کرم املا، گلوکز خوراکی، خونگیری وریدی، درد، نوزاد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.