بررسی دانش، نگرش و عملکرد پزشکان عمومی و متخصصین داخلی شهرستان کرمان در مورد ارتباط هلیکوباکتر پیلوری با زخم پپتیک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دانش، نگرش و عملکرد پزشکان عمومی و متخصصین داخلی شهرستان کرمان در مورد ارتباط هلیکوباکتر پیلوری با زخم پپتیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دانش، نگرش و عملکرد پزشکان عمومی و متخصصین داخلی شهرستان کرمان در مورد ارتباط هلیکوباکتر پیلوری با زخم پپتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دانش، نگرش و عملکرد پزشکان عمومی و متخصصین داخلی شهرستان کرمان در مورد ارتباط هلیکوباکتر پیلوری با زخم پپتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دانش، نگرش و عملکرد پزشکان عمومی و متخصصین داخلی شهرستان کرمان در مورد ارتباط هلیکوباکتر پیلوری با زخم پپتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۹

شناخت پزشکان از هلیکوباکترپیلوری و همراهی آن با زخم معده سیر طبیعی این بیماری مزمن را تغییر داده، به طوری که ریشه کنی این باکتری در سال های اخیر موجب کاهش چشمگیر عود زخم و عوارض آن گردیده است. هدف از این مطالعه مقطعی، بررسی سطح آگاهی، نگرش و عملکرد پزشکان عمومی و متخصصین داخلی شهرستان کرمان از هلیکوباکترپیلوری، ارتباط آن با زخم پپتیک و شیوه های تشخیصی – درمانی آن بود. بدین منظور، ۲۰۶ پزشک شاغل ۱۷۹) پزشک عمومی، ۲۷ متخصص داخلی( به وسیله پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفتند و نتایج داده ها به شرح زیر استخراج گردید. میانگین سن پزشکان عمومی ۳۵.۷ ±۱۰.۳ سال و میانگین سن متخصصین داخلی ۴۲.۷±۸.۵ سال بود. پاسخ صحیح پزشکان عمومی به سوالات دانش، نگرش و عملکرد به ترتیب ۴۵.۸، ۲۵.۴ و ۳۴.۶ درصد و پاسخ صحیح متخصصین داخلی ۸۱.۵، ۷۰ و ۷۴ درصد بود. در بین عوامل ایجاد زخم، ۴۹.۲ درصد پزشکان عمومی و ۸۱.۵ درصد متخصصین از نقش هلیکوباکترپیلوری )به میزان بیش از (%۵۰ آگاهی داشتند. همچنین ۴۰.۲ درصد پزشکان عمومی و ۸۱.۵ درصد متخصصین از بین بردن این باکتری را در زمینه درمان زخم پپتیک ضروری می دانستند. پزشکان متخصص در ۷۷.۸ درصد موارد اقدام به درمان ریشه کنی استاندارد می کردند، در حالی که تنها ۸.۹ درصد پزشکان عمومی این شیوه درمان را به کار می بردند و ۵۳.۷ درصد آنان بیماران را به متخصصین ارجاع می دادند. میانگین امتیاز کلی پزشکان عمومی ۱۶.۴±۲ و از آن متخصصین ۳۳.۸±۱.۹ از مجموع ۴۰ امتیاز بود. با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون، تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که بین دانش – نگرش و دانش- عملکرد پزشکان عمومی همبستگی ضعیف و مستقیم r=0.20) و (r=0.12 و در مورد متخصصین همبستگی متوسط و مستقیم r=0.35) و (r=0.46 وجود داشت. نتایج این مطالعه بیانگر آن است که بکارگیری تدابیر تشخیصی و درمانی در مورد هلیکوباکترپیلوری در زخم پپتیک نیازمند توجه بیشتر بوده و برگزاری دوره های آموزشی مناسب را به ویژه جهت پزشکان عمومی توصیه می نماید.

کلید واژه: زخم پپتیک، هلیکوباکترپیلوری، پزشکان عمومی، متخصصین داخلی، دانش، نگرش، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.