شناسایی و بررسی چگونگی تشکیل کانیهای رسی در دو پارینه خاک منطقه سپاهان شهر اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و بررسی چگونگی تشکیل کانیهای رسی در دو پارینه خاک منطقه سپاهان شهر اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و بررسی چگونگی تشکیل کانیهای رسی در دو پارینه خاک منطقه سپاهان شهر اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و بررسی چگونگی تشکیل کانیهای رسی در دو پارینه خاک منطقه سپاهان شهر اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و بررسی چگونگی تشکیل کانیهای رسی در دو پارینه خاک منطقه سپاهان شهر اصفهان و امام قیس چهار محال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۲۵

در بازسازی شرایط گذشته، کانی شناسی پارینه خاکها یکی از ابزارهای مفیدی است که شرایط محیطی گذشته را نشان می دهد. این کار پژوهشی برای شناسایی کانیهای رسی به روشهای مختلف و نحوه تشکیل این کانیها در دو پارینه خاک منطقه اصفهان و چهار محال و بختیاری انجام شده است. پس از مطالعات صحرایی و نمونه برداری از افق های مختلف هر دو خاک، و انجام آنالیزهای فیزیکوشیمیایی، تعدادی از افق ها برای انجام آنالیزهای کانی شناسی انتخاب شدند. نمونه هایی از مواد مادری و نمونه های خاک پس از آماده سازی و پیش تیمارهای لازم با پراش پرتو ایکس، میکروسکوپ الکترونی روبشی و پرتو فروسرخ مورد مطالعه واقع شدند. نتایج نشان می دهد که افق سطحی خاک منطقه سپاهان شهر، دارای ترکیبی مشابه با مواد مادری است و اثری از پالی گورسکیت در آن دیده نمی شود، در حالیکه بخش قابل توجهی از کانیها در افقهای قدیمی این خاک را پالی گورسکیت تشکیل می دهد. عدم وجود این کانی در مواد مادری، فرم کشیده آن و همراه بودن آن با کربنات، کلسیم، و گچ ثانویه، نشان دهنده منشا خاکزایی این کانی است. در نیمرخ امام قیس نیز در افق های سطحی ترکیب کانیها به مواد مادری نزدیک است، ولی به علت بارندگی نسبتا زیاد، در حال حاضر کلریت به ورمیکولیت و با شدت کمتری به اسمکتیت تبدیل شده است.

کلید واژه: کانیهای رسی، پارینه خاک، پراش پرتو ایکس، پرتو فروسرخ، میکروسکوپ الکترونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.