بررسی شدت میدانهای الکترومغناطیسی اطراف رایانه ‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان و تا­ثیر آن بر سلامت کاربران در سال ۱۳۸۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شدت میدانهای الکترومغناطیسی اطراف رایانه ‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان و تا­ثیر آن بر سلامت کاربران در سال ۱۳۸۳ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شدت میدانهای الکترومغناطیسی اطراف رایانه ‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان و تا­ثیر آن بر سلامت کاربران در سال ۱۳۸۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شدت میدانهای الکترومغناطیسی اطراف رایانه ‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان و تا­ثیر آن بر سلامت کاربران در سال ۱۳۸۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شدت میدانهای الکترومغناطیسی اطراف رایانه ‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان و تا­ثیر آن بر سلامت کاربران در سال ۱۳۸۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: ظهور رایانه‌ها، پایانه‌های تصویری و قابلیتهای روز افزون آنها باعث گردیده که روز به روز بر شمار کاربران آنها افزوده گردد. استفاده از این وسائل مخاطرات جدیدی را برای شاغلین ایجاد کرده است که میدانهای الکترومغناطیسی از آن جمله می‌باشند. لذا ارزیابی این عامل خطر زا و پایش سلامت کاربران رایانه‌ها ضروری می‌باشد.مواد و روشها: این مطالعه از نوع توصیفی تحلیلی است که با استفاده از دستگاه HI-3603 ساخت شرکت Holaday آمریکا، شدت میدانهای الکتریکی و مغناطیسی اطراف ۸۰ مانیتور رایانه‌های اداری و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی همدان در فواصل و جهات مختلف اندازه‌گیری شده است. از بین کاربران رایانه ۵۰ نفر به عنوان گروه مورد و از بین پرسنل دیگر، ۶۱ نفر نیز به عنوان گروه شاهد انتخاب شدند. علائم سندرم خستگی مزمن ناشی از کار با مانیتورها نیز با استفاده از یک پرسشنامه برای گروه مورد و شاهد جمع‌آوری گردیده است. برای تحلیل نتایج نیز از آزمون مجذور کای و t-test استفاده گردیده است.یافته‌ها: نتایج نشان داد که در ۷/۹۷% از موارد در فاصله ۳۰cm جلو مانیتور شدت میدان مغناطیسی بیشتر از ۲۰mA/m (استاندارد MPRII وTCO ) بود و در فاصله cm 50، در ۵/۲۷% موارد بالاتر از حد استاندارد بود. در ۷/۲۸% موارد در فاصله ۳۰cm جلوی مانیتور شدت میدان الکتریکی بیشتر از ۲.۵V/m(استاندارد MPRII) بود، در حالیکه در فاصله cm 50، در ۱۰% موارد بیشتر از این حد بود. عوامل موثر دیگر بر شدت میدان مغناطیسی نوع مانیتور (۰۰۱/p0<) و عمر مانیتور (۰۳۴/p=0) تعیین گردید. مقایسه علائم سندرم خستگی مزمن در بین دو گروه نشانگر شیوع بیشتر اکثر این علائم مثل آبریزش از چشم (۰۰۱/p<0)، سردرد (۰۰۱/p<0) و سرگیجه (۰۰۲/۰ p=) در گروه مورد نسبت به گروه شاهد بود.نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج حاصله، حداقل فاصله ایمن بیش از ۶۰ سانتیمتر از اطراف مانیتور جهت کار با آن توصیه می‌شود.

کلید واژه: پایانه‌ های تصویری، سندرم خستگی مزمن، رایانه، میدانهای الکترومغناطیسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.