نظرات پزشکان عمومی درباره محتوای برنامه های آموزش مداوم پزشکی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نظرات پزشکان عمومی درباره محتوای برنامه های آموزش مداوم پزشکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نظرات پزشکان عمومی درباره محتوای برنامه های آموزش مداوم پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نظرات پزشکان عمومی درباره محتوای برنامه های آموزش مداوم پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نظرات پزشکان عمومی درباره محتوای برنامه های آموزش مداوم پزشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: از آنجا که در حدود یک دهه از اجرای برنامه های آموزش مداوم جامعه پزشکی می گذرد، انجام پژوهشهای مستمر در جهت شناسایی نیازها و اولویت ها، ایجاد انگیزه و مشارکت و افزایش بهره گیری شرکت کنندگان ضروری است. این پژوهش به منظور جمع آوری نظرات پزشکان عمومی درباره محتوای برنامه های مدون آموزش مداوم انجام شد.
مواد و روش کار: در این مطالعه توصیفی که در سال ۱۳۷۹ در شهر زاهدان انجام گردید، پرسشنامه ای شامل ۲۸ سوال ۲۶) سوال تستی و ۲ سوال تشریحی( درباره محتوای ۳ برنامه مدون (جراحی، اطفال و داخلی) تهیه گردید و جهت نظرخواهی در اختیار ۱۵۶ نفر از پزشکان عمومی شرکت کننده در این برنامه ها قرار داده شد. تمامی آنان به پرسشنامه ها پاسخ دادند.
یافته ها: %۸۷.۸ از شرکت کنندگان خواستار ارایه مطالب کاربردی و %۷۸.۲ علاقمند به اطلاع قبلی از مباحث و منابع مورد استفاده شدند. %۷۶.۳ خواستار ارایه مباحث فصلی و بومی و انتخاب مباحث بر اساس نظر سنجی شدند. در مورد تناسب زمان با حجم مطالب ارایه شده در هر یک از برنامه های داخلی و جراحی، به ترتیب ۸۵.۳ و %۸۳.۹ از پزشکان آنرا نامتناسب اعلام کردند. %۵۰ آنان هیچ نکته مثبتی را در برنامه های مدون عنوان نکردند.
نتیجه گیری: یافته ها بیانگر این مطلب است که تا رسیدن به اهداف مورد نظر این برنامه ها فاصله زیادی است. به منظور بهتر نمودن برنامه های آموزش مداوم بایستی عوامل و مواردی از جمله دقت در انتخاب نوع مباحث، تنظیم مناسب زمان های اختصاص داده شده برای هر مبحث، اولویت در ارایه مطالب در باره بیماریهای بومی و فصلی، استفاده از نتایج نیاز سنجی ها برای انتخاب مباحث، مطلع کردن قبلی شرکت کنندگان از رئوس مطالب و منابع مورد استفاده مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: آموزش مداوم پزشکی، برنامه مدون، نظرات پزشکان عمومی، محتوای برنامه های مدون، زاهدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.