اثر مقادیر مختلف سالین هیپرتونیک بر pH و سدیم سرم در خرگوش های دچار شوک هموراژیک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مقادیر مختلف سالین هیپرتونیک بر pH و سدیم سرم در خرگوش های دچار شوک هموراژیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مقادیر مختلف سالین هیپرتونیک بر pH و سدیم سرم در خرگوش های دچار شوک هموراژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مقادیر مختلف سالین هیپرتونیک بر pH و سدیم سرم در خرگوش های دچار شوک هموراژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مقادیر مختلف سالین هیپرتونیک بر pH و سدیم سرم در خرگوش های دچار شوک هموراژیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: در سالهای اخیر، استفاده از سالین هیپرتونیک در درمان شوک هموراژیک و اثر آن بر اسمولاریته، سدیم و پتاسیم و pH خون موضوع بسیاری از تحقیقات قرار گرفته است. هر چند تردیدی در برتری سالین هیپرتونیک در درمان شاخصهای همودینامیک ناشی از شوک هموراژیک وجود ندارد، ولی در مورد استفاده روتین از آن اختلاف نظرهایی وجود دارد که ناشی از برخی عوارض سالین هیپرتونیک مثل هیپرناترمی می باشد. این مطالعه جهت بررسی عارضه هیپرناترمی با مصرف مقادیر مختلف سالین هیپرتونیک در درمان شوک هموراژیک انجام شده است.
مواد و روش کار: در این مطالعه تجربی که در سال ۱۳۸۱ انجام شد، ۱۶ خرگوش نر با وزن ۲ تا ۲.۵ کیلوگرم به طور تصادفی به دو گروه مساوی تقسیم شده و پس از ایجاد شوک هموراژیک از طریق خارج کردن %۲۵ حجم خون به روش فلبوتومی، خرگوشها در یک گروه توسط محلول کلرورسدیم %۵ به مقادیر ۴ میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم و در گروه دیگر ۷ میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم هیدراته شدند. قبل از آزمایش و پس از درمان، دو گروه از نظر pH، سطح هوشیاری، میزان پتاسیم، سدیم و لاکتات سرم مقایسه گردیدند.
یافته ها: در گروه دریافت کننده کلرور سدیم به میزان ۷ میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم، وضعیت خرگوشها از نظر حال عمومی و سطح هوشیاری مطلوبتر بود (P=0.04) و از نظر pH به وضعیت طبیعی نزدیکتر بودند (P=0.03) و بعد از احیا تفاوت معنی داری در سطح سرمی سدیم در دو گروه وجود نداشت.
نتیجه گیری: با توجه به یافته های این مطالعه و تشابه با نتایج مطالعات دیگر می توان امیدوار بود که با عمومیت یافتن و استفاده بیشتر از کلرور سدیم هیپرتونیک تسریع بیشتری در تصحیح اسیدوز و درمان عوارض شوک هموراژیک حاصل شود.

کلید واژه: شوک هموراژیک، سالین هیپرتونیک، هیپرناترمی، اسیدوز متابولیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.