مقاله بررسی تاثیر درمان با Low level laser بر روی درد حین حرکت ارتودنتیک دندانی در انسان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر درمان با Low level laser بر روی درد حین حرکت ارتودنتیک دندانی در انسان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر درمان با Low level laser بر روی درد حین حرکت ارتودنتیک دندانی در انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر درمان با Low level laser بر روی درد حین حرکت ارتودنتیک دندانی در انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر درمان با Low level laser بر روی درد حین حرکت ارتودنتیک دندانی در انسان :

مقاله بررسی تاثیر درمان با Low level laser بر روی درد حین حرکت ارتودنتیک دندانی در انسان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۲۱ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر درمان با Low level laser بر روی درد حین حرکت ارتودنتیک دندانی در انسان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیزر
مقاله حرکات دندانی
مقاله کانین
مقاله رترکشن
مقاله درد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: لیزر با مشخصات مختلف جهت تاثیرات تحریکی بر روی سرعت حرکات ارتودنتیک دندانی و درد در انسان مورد مطالعه قرار گرفته است. با توجه به نتایج متناقض به دست آمده، در این مطالعه تاثیر درمان با Low Level Laser (LLLT) بر روی درد حین حرکات ارتودنتیک دندانی در انسان بررسی شد.
روش بررسی: در این مطالعه کارآزمایی بالینی، ۱۲ بیمار که پرمولر اول بالای آنها کشیده شده بود و نیاز به Retraction کانین به فضای Extraction داشتند، انتخاب شدند. درحالی که در هر سمت دندان کانین توسط Niti coil spring رترکت می شد، یک سمت تحت درمان با لیزر GaAlAs با طول موج ۸۹۰nm قرار گرفت.LLLT بر روی مخاط باکال و پالاتال به شکل حرکت آرام پروب صورت گرفت. دو روز پس از آغاز رترکشن از بیماران راجع به درد احساس شده در دو سمت سوال شد و بر اساس VAS مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: در این مطالعه میزان درد در سمت تحت درمان با لیزر کم توان به طور معنی داری کاهش یافته بود (P=0.007).
بحث و نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، یک دوز تابش لیزر GaAlAs با دوز انرژی ۱۲J برای هر دندان می تواند میزان درد احساس شده را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.