اثر تغییرات وابسته به زمان در پاسخ گشاد شدگی آئورت سینه ‌ای به کویرستین در مدل تجربی دیابت قندی در موش صحرایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغییرات وابسته به زمان در پاسخ گشاد شدگی آئورت سینه ‌ای به کویرستین در مدل تجربی دیابت قندی در موش صحرایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغییرات وابسته به زمان در پاسخ گشاد شدگی آئورت سینه ‌ای به کویرستین در مدل تجربی دیابت قندی در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغییرات وابسته به زمان در پاسخ گشاد شدگی آئورت سینه ‌ای به کویرستین در مدل تجربی دیابت قندی در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغییرات وابسته به زمان در پاسخ گشاد شدگی آئورت سینه ‌ای به کویرستین در مدل تجربی دیابت قندی در موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۸

مقدمه و هدف: بیماری های قلبی عروقی در زمره شایع ترین عوارض ناشی از بیماری متابولیک دیابت قندی به ویژه در درازمدت محسوب می شوند. با توجه به این موضوع که در دیابت قندی با گذشت زمان پاسخگویی عروقی به مواد وازواکتیو تغییر می یابد لذا در تحقیق حاضر اثر تغییرات وابسته به زمان در آئورت سینه ای در مدل تجربی دیابت قندی در بروز پاسخ گشادشدگی عروقی فلاونویید کوئرستین در موش صحرایی نر مورد ارزیابی قرار گرفت. روش بررسی: برای این منظور، موش های صحرایی نر از نژاد ویستار به دو گروه کنترل و تجربی تقسیم شدند. برای دیابتی نمودن حیوانات از داروی استرپتوزوتوسین (STZ) به طور داخل صفاقی استفاده شد. میزان وزن و گلوکز سرم حیوانات در هفته قبل بررسی و در طی هفته های دوم، چهارم و هشتم پس از بررسی اندازه گیری شد. به علاوه ثبت پاسخگویی انقباضی حلقه های آئورت سینه ای به کلرور پتاسیم و نورآدرنالین و پاسخ شل شدگی نمونه ها به کوئرستین به صورت وابسته به غلظت پس از گذشت یک و دو ماه انجام پذیرفت. نتایج: پس از گذشت ۴ و ۸ هفته، اضافه نمودن فلاونویید کوئرستین از غلظت های ۱/۰ میکرومولار تا ۱ میلی مولار به طور معنی دار موجب ایجاد یک پاسخ شل شدگی وابسته به دوز در حلقه های پیش منقبض شده با نورآدرنالین و کلرور پتاسیم در هر دو گروه کنترل و دیابتی گردید. همچنین پاسخگویی شل شدگی القا شده بر اثر کوئرستین در هفته هشتم در گروه دیابتی به طور معنی دار کمتر از نتایج همین گروه در هفته چهارم بود. نتیجه گیری: به طور کلی می توان گفت که اثرات گشادکنندگی عروقی فلاونویید کوئرستین در مدل تجربی دیابت قندی با گذشت زمان کاهش می یابد.

کلید واژه: کویرستین، آئورت سینه ‌ای، دیابت قندی، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.