اثر تجویز خوراکی عصاره تتراکلریدکربنی بذر شنبلیله بر میزان گلیکوژن کبدی در موش صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوسین


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تجویز خوراکی عصاره تتراکلریدکربنی بذر شنبلیله بر میزان گلیکوژن کبدی در موش صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوسین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تجویز خوراکی عصاره تتراکلریدکربنی بذر شنبلیله بر میزان گلیکوژن کبدی در موش صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تجویز خوراکی عصاره تتراکلریدکربنی بذر شنبلیله بر میزان گلیکوژن کبدی در موش صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تجویز خوراکی عصاره تتراکلریدکربنی بذر شنبلیله بر میزان گلیکوژن کبدی در موش صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: دیابت یک اختلال شایع اندوکرین است. اگرچه مرسوم ‌ترین درمان آن مخصوصا در نوع I تجویز انسولین می‌باشد اما رویکرد تغذیه‌ای به درمان آن در کشورهای در حال توسعه دارای مزایای زیادی است. از بین تعداد زیادی گیاه که گفته شده دارای خاصیت ضد دیابت هستند، شنبلیله یکی از ایمن‌ترین و کارآمدترین آنها است. اثر عصاره تتراکلریدکربنی این گیاه بر میزان گلیکوژن کبدی هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است.هدف: هدف از این مطالعه بررسی اثر عصاره تتراکلریدکربنی شنبلیله بر میزان گلیکوژن کبدی و مقایسه آن با اثر انسولین است.روش بررسی: برای انجام این‌کار از سه گروه موش صحرایی استفاده شد. تعداد هر گروه ۱۰ عدد بود. موش‌ها ابتدا با استرپتوزوسین دیابتی شدند. یک گروه به عنوان کنترل و در گروه دیگر انسولین NPH به مدت سه روز تجویز شد. گروه سوم نیز عصاره تتراکلریدکربنی شنبلیله به مدت سه روز دریافت کرد. میزان قند خون قبل و بعد از مداخله سنجیده شد. میزان مصرف آب روزانه و میزان گلیکوژن کبدی بعد از اتمام مداخله در سه گروه سنجیده و با هم مقایسه شد. نتایج: نتایج نشان داد که عصاره شنبلیله همانند انسولین سبب کاهش معنی‌دار میزان قند خون و مصــرف آب روزانــه (۰.۰۵ p<) و افزایش معنی‌دار میــزان گلیکــوژن کبدی در مقایسه با گروه درمان نشده گردیده است (۰۵/۰ p<). نتیجه‌گیری: در مجموع نتایج حاصل از این مطالعه تاییدی بر استفاده سنتی از شنبلیله در درمان دیابت است.

کلید واژه: شنبلیله، دیابت، عصاره تتراکلریدکربنی، گلیکوژن، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.