پایش کیفی آب مخزن سد گیلارلو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پایش کیفی آب مخزن سد گیلارلو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پایش کیفی آب مخزن سد گیلارلو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش کیفی آب مخزن سد گیلارلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پایش کیفی آب مخزن سد گیلارلو :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و فاضلاب
تعداد صفحات :۸
سد گیلارلو یکی از مهم ترین منابع آب شرب شهر گرمی، به علت داشتن کیفیت نامطلوب، موجب بروز مشکل طعم و بو در آب شهر گردیده است. در ارزیابی حوزه آبریز سد، بار فسفات و نیترات ورودی به ترتیب ۰.۴۷ و ۵۶ تن در طول ۶ ماه جریان رودخانه به دریاچه برآورد گردید. بررسی ها نشان می دهد که مهم ترین منابع آلاینده تاثیر گذار بر کیفیت آب، فاضلاب های انسانی، کشاورزی و اثرات زمین شناسی می باشند. در بررسی کیفی آب مخزن، در ۵ مرحله نمونه برداری تعداد ۵۸ نمونه از نواحی سه گانه طولی و عمقی در بازه زمانی مرداد لغایت بهمن ماه سال ۸۰ برداشت و مخزن از نظر تغذیه گرایی و سیستم لایه بندی دمایی، مورد بررسی قرار گرفت. بررسی ها نشان داد که مخزن از نظر تغذیه گرایی در مرداد ماه در وضعیت مزواتروفیک قرار داشته و در مهرماه به وضعیت کاملا اوتروفیک تبدیل شده و در طول ماه های بعدی در این وضعیت تثبیت گردیده است. علت اصلی افت کیفیت آب دریاچه، اغتشاشات ناشی از به هم خوردن سیستم لایه بندی دمایی بوده که علاوه بر بالا آوردن محتویات بستر دریاچه و افزایش غلظت انواع آلاینده ها، شرایط را برای رشد فزاینده جلبک ها و تسریع پدیده تغذیه گرایی فراهم نموده است.
کلید واژه: کیفیت آب، سد، طعم و بو، اتروفیکاسیون
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.