مقایسه اثر مفنامیک اسید و ترانس آمیک اسید بر روی کاهش مقدار خون قاعدگی در بیماران مبتلا به هیپرمنوره در بیمارستان بوعلی- تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه اثر مفنامیک اسید و ترانس آمیک اسید بر روی کاهش مقدار خون قاعدگی در بیماران مبتلا به هیپرمنوره در بیمارستان بوعلی- تهران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه اثر مفنامیک اسید و ترانس آمیک اسید بر روی کاهش مقدار خون قاعدگی در بیماران مبتلا به هیپرمنوره در بیمارستان بوعلی- تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر مفنامیک اسید و ترانس آمیک اسید بر روی کاهش مقدار خون قاعدگی در بیماران مبتلا به هیپرمنوره در بیمارستان بوعلی- تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه اثر مفنامیک اسید و ترانس آمیک اسید بر روی کاهش مقدار خون قاعدگی در بیماران مبتلا به هیپرمنوره در بیمارستان بوعلی- تهران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران
تعداد صفحات :۶
هدف: تعیین میزان کاهش مقدار خونریزی قاعدگی، با استفاده از مفنامیک اسید و ترانس آمیک اسید در بیماران مبتلا به هیپرمنوره.
روش تحقیق: مطالعه بر روی ۵۰ بیمار مبتلا به هیپرمنوره مراجعه کننده به کلینیک زنان بیمارستان بوعلی انجام شد.به طور تصادفی تعداد ۲۵ بیمارتحت درمان با ترانس آمیک و ۲۵ بیمار تحت درمان با مفنامیک اسید، در طی ۵ روز اول پریود قرار گرفتند. شرایط ورود به مطالعه شامل بیمارانی می شده است که محدوده سنی ۲۵ تا ۴۵ سال با پاریتی زیر ۵ داشته باشند و جهت پیشگیری از بارداری از روش های جز OCP و IUD استفاده کرده باشند.
بررسی های ژنیکولوژیک در صورت ضرورت از قبیل بیوپسی آندومتر و یا کورتاژ تشخیصی، قبل از ورود به مطالعه انجام می شد که علل ارگانیک افزایش میزان خونریزی قاعدگی رد شده باشد. در این مطالعه بیماران مبتلا به بیماری های دیگر نظیر زخم معده و روده، بیماری های التهابی روده، بیماریهای ترومبوآمبولیک و بیماریهای انعقادی وارد مطالعه نمی شدند.
تاثیر درمان با تعیین میانگین پد مورد استفاده قبل و بعد از درمان با هر یک از داروها با استفاده از روش آزمون اختلاف میانگین دو جامعه t-test بررسی شد.
یافته ها: از هر دو گروه یک نفر به علت نداشتن اطلاعات کافی از مطالعه خارج شد. از ۲۴ مورد باقیمانده از هر گروه ۷ بیمار در گروه مصرف کننده مفنامیک اسید و ۱۳ بیمار در گروه مصرف کننده ترانس آمیک اسید به طور کامل به درمان پاسخ دادند، یعنی تعداد پد روزانه به کمتر از ۵ عدد در روز رسید و ۱۶ بیمار در گروه مفنامیک اسید و ۱۰ بیمار در گروه ترانس آمیک اسید به طور نسبی به درمان پاسخ دادند و تعداد پد مصرفی بین ۷-۵ عدد در روز رسید و یک بیمار در هر کدام از گروه ها هیچ گونه پاسخی به درمان نداده و بیش از ۸ عدد پد در روز استفاده می کردند.
نتیجه: در این بررسی مشخص شد که هر یک از داروهای مفنامیک اسید و ترانس آمیک اسید در کاهش میزان خونریزی قاعدگی در بیماران با هیپرمنوره موثر هستند و اثر ترانس آمیک اسید در کاهش خونریزی قاعدگی مختصری بیش از مفنامیک اسید است.
کلید واژه: هیپرمنوره، ترانس آمیک اسید، مفنامیک اسید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.