بررسی میزان آلکالوئیدهای پیرولیزیدینی سنسیو در نمونه های گندم و آرد استان مازندران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلکالوئیدهای پیرولیزیدینی سنسیو در نمونه های گندم و آرد استان مازندران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلکالوئیدهای پیرولیزیدینی سنسیو در نمونه های گندم و آرد استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلکالوئیدهای پیرولیزیدینی سنسیو در نمونه های گندم و آرد استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلکالوئیدهای پیرولیزیدینی سنسیو در نمونه های گندم و آرد استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

آلکالوئیدهای پیرولیزیدین (PAs)که به عنوان سنسیوآلکالوئیدها نیز معروف هستند گروهی از مواد شیمیایی هستند که در گونه های گیاهی متنوع در سراسر دنیا وجود دارند. آلکالوئیدهای سمی به طور عمده در گونه های Senecio، (Leguminosae) Crotalaria (Compositae) و (Boraginaceae) Heliotropium توزیع شده اند. گیاهان حاوی این آلکالوئیدها عامل مرگ و میر و بیماریزایی معنی داری در پستانداران از جمله انسان می باشند. بدین ترتیب که با خوردن این ترکیبات فعال سازی متابولیک در کبد صورت گرفته و ترکیبات اولیه به الکتروفیلهای واکنش پذیرتری تبدیل می شوند که توانایی واکنش با ماکرومولکولهای سلولی را دارند و می توانند سمیت حاد یا مزمن ایجاد کنند.یکی از این گیاهان پیرگیاه (Seneciovulgaris) می باشد که در مزارع گندم استان مازندران فراوان است و همراه با انواع گندم (Triticum spp) درو شده و وارد فراورده های حاصل از آن می شود. در این مطالعه وجود PAs بصورت کیفی در نمونه های گندم و آرد این استان با استفاده از معرف ارلیخ بررسی شد که ایجاد رنگ قرمز با شدت های مختلف در کلیه نمونه ها وجود PAs را در تمامی آنها ثابت کرد و همچنین مقدار PAs و فرم – N اکساید آنها بر اساس سنسیونین در نمونه ها با روش اسپکتروفتومتری تعیین شد. این روش برای آلکالوئیدها و سایر ترکیبات که یک بخش بازی غیر اشباع (حلقه ۳ – پیرولین) دارند اختصاصی است. مقدار محاسبه شده مجموع PAs و – N اکساید آنها در ۰.۵۱۲ گرم از نمونه ها در حد ۰.۰۵ – ۰.۰۲ میلی گرم و در ۰.۵۱۲ گرم از پیر گیاه ۰.۴ میلی گرم می باشد و در مقایسه با LD50 سنسیونین (۲۴.۲±۱۲.۶۴mg/kg) و دوز سمی کشنده (۶-۱۶۷mg/kg) PAs و دوز سمی غیر کشنده PAs (2-27mg/kg) عملا نمونه های گندم و آرد استان مازندران توانایی ایجاد عوارض حاد حاصل از PAs را ندارند ولی در معرض قرار گرفتن طولانی مدت حتی سطوح پایینی از PAs ممکن است باعث آسیب فزاینده ای به ارگانهای بدن به ویژه هپاتوتوکسیسیتی شود و احتمال سمیت مزمن با توجه با رژیم غذایی روزانه افراد وجود دارد.

کلید واژه: آلکالوئیدهای پیرولیزیدین، هپاتوتوکسیسیتی، سنسیو، پیرگیاه، گندم، اسپکتروفتومتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.