اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب در دانه چند رقم کدو Cucurbita L


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب در دانه چند رقم کدو Cucurbita L دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب در دانه چند رقم کدو Cucurbita L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب در دانه چند رقم کدو Cucurbita L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب در دانه چند رقم کدو Cucurbita L :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۵

در این کار تحقیقاتی ابتدا میزان چربی، اسیدهای چرب، اندیس ید و اندیس صابونی به ترتیب با روشهای سوکسله، گاز کروماتوگرافی و روشهای شیمیایی در دانه چند رقم از گیاهان جنس کدو اندازه گیری و سپس با توجه به نتایج بدست آمده و با استفاده از روشهای آماری چند متغیره ارقام مورد مطالعه از لحاظ شیمیوتاکسونومی بررسی و مقایسه شدند. بررسی بیوشیمیایی نشان داد که دانه کدو مسمایی (رقم مشهدی) دارای بیشترین درصد روغن است (۵۶.۰۴ درصد). همچنین چهار نوع اسید چرب به طور مشترک در دانه چهار گیاه مشاهده شد که شامل اسید پالمیتیک، استئاریک، اولئیک و لینولئیک می باشد. دو اسید چرب غیراشباع مهم یعنی اولئیک و لینولئیک به ترتیب در کدو مسمایی Cucurbita pepo L. (رقم قلمی) ۷۵.۹۸ و ۱۶.۵۴ درصد در کدو تنبل ۱۸.۷۸ Cucurbita maxima L. و ۱۳.۲۴ درصد، در کدو مسمایی (رقم کاغذی) ۷۶.۶۳ و ۱۲.۰۷ درصد و در کدو مسمایی (رقم مشهدی) ۸۱.۸۴ و ۱۲.۱۱ درصد اندازه گیری شد. علاوه بر اسیدهای چرب ذکر شده، اسید میریستیک نیز به میزان ۳.۸۸ درصد در روغن دانه کدو مسمایی (رقم کاغذی) دیده شد که در سایر دانه ها حضور نداشت. همچنین در بررسی بیوشیمیایی روغن دانه ها، اندیس صابونی با روش تیترمتری و اندیس ید با روش هانوس اندازه گیری گردید. کدو تنبل با عدد صابونی ۲۷۳.۰۶ و کدو مسمایی (رقم مشهدی) با اندیس ید ۱۱۹.۲۸ به ترتیب بالاترین مقادیر این دو فاکتور را به خود اختصاص دادند.

کلید واژه: اسیدچرب، دانه کدو، گاز کروماتوگرافی، اسیدپالمیتیک، استئاریک، اولئیک، لینولئیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.