بررسی عوامل بیماری زایی در اشریشیاکلی جدا شده از مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سال های ۷۸-۱۳۷۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل بیماری زایی در اشریشیاکلی جدا شده از مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سال های ۷۸-۱۳۷۷ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل بیماری زایی در اشریشیاکلی جدا شده از مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سال های ۷۸-۱۳۷۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل بیماری زایی در اشریشیاکلی جدا شده از مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سال های ۷۸-۱۳۷۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل بیماری زایی در اشریشیاکلی جدا شده از مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سال های ۷۸-۱۳۷۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: نظریه نقش عوامل باکتریایی در مسمومیت غذایی با توجه به این که E.coli با مکانیسم های متفاوتی در ایجاد اسهال دخالت دارد، نظر به عدم اطلاع از وضعیت این باکتری در جامعه و چگونگی مکانیسم های ایجاد بیماری در آن، این پژوهش به منظور تعیین شیوع این مکانیسم ها در E.coli جدا شده از انواع مختلف مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سال های ۷۸-۱۳۷۷ انجام گرفته.مواد و روشها: این مطالعه یک پژوهش توصیفی است که در مرحله اول بر روی ۲۱۱۹ نمونه از مواد غذایی در مدت یک سال صورت پذیرفت. در مرحله دوم E.coli حاصل از نظر چگونگی ایجاد بیماری مورد بررسی قرار گرفت. برای تشخیص اشریشیاکلی انتروپاتوژن از آنتی سرم های شناسایی اشریشیاکلی انتروپاتوژن ساخت پژوهشی و تولید بهارافشان، در مورد انواع تولید کننده انتروتوکسین مقاوم به حرارت از روش بیولوژیک SMA با استفاده از نوزاد موش و در مورد نوع مهاجم اشریشیاکلی از آزمایش بیولوژیک Sereny و در تشخیص اشریشیاکلی انتروهموراژیک از آنتی سروم های E.coli 157:H7 ساخت کارخانه BBI. استفاده گردید. شیوع این باکتری نیز به تفکیک در نمونه های مواد غذایی و فصول تعیین شد.یافته ها: از ۲۱۱۹ نمونه مواد غذایی مورد بررسی ۳۰۰ نمونه E.coli (15 درصد) حاصل در این مطالعه بیانگر آن است که ۳۷ مورد (۴.۲ درصد) دارای عوامل بیماری زایی شامل موارد زیر می باشند: اشریشیاکلی انتروپاتوژن، ۲۳ مورد (۲.۷ درصد)؛ اشریشیاکلی انتروتوکسیژنیک، ۱۳ مورد (۱.۵ درصد)؛ ۱ مورد؛ انواع انتروهموراژیک. E.coli نوع مهاجم جدا نگردید و بیشترین مواد غذایی که از آن ها E.coli جدا گردید به ترتیب سبزیجات تازه، فرآورده های لبنی و بستنی های سنتی بود.نتیجه گیری: نظر به این که اکثر این مواد آماده به مصرف بوده و میزان جداسازی E.coli در بهار و تابستان نسبت به سایر فصول قابل توجه می باشد، لزوم انجام تحقیقات بیشتر برای شناخت علل آلودگی و نظارت بیشتر بر تولید و عرضه این محصولات را خاطرنشان می سازد.

کلید واژه: مواد غذایی، اشیریشیاکلی انتروپاتوژن، انتروتوکسین مقاوم به حرارت (ST)، سروتایپ O157:H7، اشریشیاکلی مهاجم (EIEC)، آزمایش سرنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.