بررسی وضعیت امداد و انتقال در مصدومین زلزله بم که در نقاهت گاه بقیه‌ ا…«عج» و چند بیمارستان تهران بستری بودند


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت امداد و انتقال در مصدومین زلزله بم که در نقاهت گاه بقیه‌ ا…«عج» و چند بیمارستان تهران بستری بودند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت امداد و انتقال در مصدومین زلزله بم که در نقاهت گاه بقیه‌ ا…«عج» و چند بیمارستان تهران بستری بودند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت امداد و انتقال در مصدومین زلزله بم که در نقاهت گاه بقیه‌ ا…«عج» و چند بیمارستان تهران بستری بودند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت امداد و انتقال در مصدومین زلزله بم که در نقاهت گاه بقیه‌ ا…«عج» و چند بیمارستان تهران بستری بودند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله طب نظامی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: زلز‌له از حوادث غیر قابل اجتناب در کشورهایی مانند ایران است. هدف از این مطالعه بررسی شاخص‌های امداد و انتقال در حادثه دلخراش زلزله بم است تا توصیفی ابتدایی از وضعیت امداد و انتقال در این زلزله بسیار مخرب باشد.مواد و روش کار: در این مطالعه مقطعی – توصیفی، ۲۹۲ مصدوم زلزله بم که در نقاهتگاه بقیه ا… «عج» و چندین بیمارستان تهران بستری بودند، از نظر متغیرهای دموگرافیک، وضعیت هنگام زلزله، زمان رسیدن اولین امدادگر، مدت زمان نجات یافتن از زیر آوار، مدت زمان استقرار در اماکن مختلف و بعضی از شاخص‌های مهم مرتبط با امداد و انتقال مورد بررسی قرار گرفتند و مصاحبه بر اساس یک فرم استاندارد شده به ‌عنوان، ابزار اصلی گردآوری اطلاعات در این مطالعه بود.نتایج: میانگین سنی افراد مورد مطالعه ۳۰.۲۳±۰.۸۲ سال بود. ۱۴۰ نفر (۶/۶۰ درصد ) متاهل و ۹۱ نفر (۴/۳۹ درصد) مجرد بودند، ۲۴۵ نفر در هنگام وقوع حادثه خواب بودند. در ۱۷۶ مورد (۷/۶۰ درصد) افراد خانواده و بستگان به‌ عنوان اولین امدادگر بودند. میانگین زمان خارج کردن مصدوم از زیر آوار ۱.۱۲±۰.۱۲ ساعت و میانگین مدت زمان بین بیرون آوردن مصدوم از زیر آوار تا اولین اقدامات درمانی ۱۴.۶±۰.۸ ساعت و میانگین حضور مصدوم در مکان استقرار اول و دوم به ترتیب ۷.۵±۰.۰۸ ساعت و ۱۳.۵±۱.۲ ساعت بود.بحث: با توجه به این‌که اولین امدادگران افراد خانواده مصدومین بود‌ند، نیاز به آموزش امدادرسانی عمومی به افراد جهت اقدامات امدادی در حوادث غیر مترقبه کاملا مورد نیاز است. طولانی بودن زمان رسیدن اولین امدادگر و فاصله زمانی خروج از زیر آوار و اقدامات درمانی، نیاز به یک سیستم برنامه‌ریزی شده کلان در سطح کشوری را نشان می‌دهد.

کلید واژه: امداد، انتقال، زلزله، بم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.