بررسی ارتباط لپتین با عوامل خطر بیماریهای عروق کرونر قلب در بیماران مبتلا به دیابت نوع II در مقایسه با افراد غیر دیابتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط لپتین با عوامل خطر بیماریهای عروق کرونر قلب در بیماران مبتلا به دیابت نوع II در مقایسه با افراد غیر دیابتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط لپتین با عوامل خطر بیماریهای عروق کرونر قلب در بیماران مبتلا به دیابت نوع II در مقایسه با افراد غیر دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط لپتین با عوامل خطر بیماریهای عروق کرونر قلب در بیماران مبتلا به دیابت نوع II در مقایسه با افراد غیر دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط لپتین با عوامل خطر بیماریهای عروق کرونر قلب در بیماران مبتلا به دیابت نوع II در مقایسه با افراد غیر دیابتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۸

مقدمه و هدف: لپتین نقش مهمی در تنظیم وزن بدن و متابولیسم چربی دارد. ارتباط بین لپتین با بافت چربی و نمایه توده بدنی در مطالعات مختلف نشان داده شده است. با توجه به ارتباط بین بیماری های قلبی – عروقی در حضور دیابت نوع II و چاقی، محققان را بر آن داشته که به بررسی ارتباط بین لپتین پلاسما با سایر عوامل مستعد کننده بیماری عروق کرونر در غیاب بیماری های عروق کرونر در افراد تحت مطالعه بپردازند.روش کار: مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی – مقطعی است که در آن ۸۸ فرد غیر دیابتی )گروه (A با ۱۷ بیمار دیابتی )گروه (B که اسکن پرفیوژن میوکارد طبیعی داشته اند و سابقه بیماریهای کلیوی، کبدی و تیروییدی را ذکر نمی کردند، از بین ۵۰۰ بیمار مراجعه کننده به بخش پزشکی هسته ای بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود، انتخاب شده اند. بیماران دیابتی شامل موارد شناخته شده مبتلا به دیابت نوع II بوده که تحت درمان با رژیم غذایی یا قرصهای خوراکی پایین آورنده قند خون بودند. بدنبال۱۲ ساعت ناشتایی، صبح روز مراجعه نمونه خون بیماران گرفته شده و پلاسمای خون بلافاصله جدا شده و سطوح پلاسمایی قند، تری گلیسیرید، LDL و HDL آنها اندازه گیری شده است. لپتین سرم با استفاده از روش رادیو ایمنواسی اندازه گیری شده است.نتایج: در مطالعه حاضر بین میانگین سنی بیماران گروه A و B تفاوت معناداری مشاهده نشد. فراوانی مصرف سیگار، میانگین BMI در گروه B بیشتر از گروه A بود. بین میانگین غلظت لپتین در دو گروه بر حسب جنس نیز تفاوت معناداری مشاهده نشد. از بین متغیرهای مرتبط با بیماری های عروق کرونر فقط BMI با لپتین همبستگی معناداری را نشان داد.نتیجه نهایی: علی رغم رابطه معنادار مشاهده شده بین لپتین و BMI، لپتین با سایر عوامل خطر بیماری های عروق کرونر از قبیل سن، کلسترول، فشار خون سیستولی و دیاستولی، تری گلیسیرید، HDL و LDL در بیماران دیابتی و غیردیابتی رابطه معناداری را نشان نمی دهد.

کلید واژه: بیماری عروق کرونر، دیابت شیرین، لپتین، نمایه توده بدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.