میزان و علل مثبت شدن آزمایش مواد احیا کننده در ادرار کودکان زیر ۱۴ سال مراجعه کننده و بستری مرکز طبی کودکان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
میزان و علل مثبت شدن آزمایش مواد احیا کننده در ادرار کودکان زیر ۱۴ سال مراجعه کننده و بستری مرکز طبی کودکان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد میزان و علل مثبت شدن آزمایش مواد احیا کننده در ادرار کودکان زیر ۱۴ سال مراجعه کننده و بستری مرکز طبی کودکان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان و علل مثبت شدن آزمایش مواد احیا کننده در ادرار کودکان زیر ۱۴ سال مراجعه کننده و بستری مرکز طبی کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن میزان و علل مثبت شدن آزمایش مواد احیا کننده در ادرار کودکان زیر ۱۴ سال مراجعه کننده و بستری مرکز طبی کودکان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران
تعداد صفحات :۱۰
هدف: اختلال در متابولیسم کربوهیدرات ها از اختلالات متابولیک می باشد که تشخیص به موقع و سریع آن از بروز عوارض برگشت ناپذیر بسیاری از آنها جلوگیری می کند. آزمایش مواد احیا کننده در ادرار (تست بندیکت) در تشخیص وجود این قندها در ادرار به کار می رود و پس از انجام تست بندیکت برای تعیین نوع قند احیا کننده موجود از آزمایش کروماتوگرافی استفاده میشود. هدف ازاین مطالعه تعیین میزان مثبت شدن آزمایش مواد احیاکننده درکودکان و تاثیر مواد مداخله کننده برآن بود. همچنین نوع قند احیا کننده و اسیدآمینه موجود به روش کروماتوگرافی مشخص شد.
روش مطالعه: مطالعه از نوع بررسی بیماران و آیندهنگر بود. جمعیت مورد مطالعه بیماران بستری و سرپایی بیمارستان مرکز طبی کودکان در سال ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱ بودند. بیماران در سه مرحله آزمایش شدند. در مرحله اول بر روی نمونه ادرار تمام بیماران مراجعه کننده به آزمایشگاه تست بندیکت جهت تعیین وجود مواد احیاکننده انجام شد. درمرحله دوم جهت حذف عوامل مداخله گر پس از اعمال رژیم غذایی آزمایش مواد احیاکننده و کروماتوگرافی قندها انجام شد. در مرحله سوم نمونه ادرار کودکان زیر ۴ سال از نظر آزمایش بندیکت، کروماتوگرافی قندها و اسیدهای آمینه مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: نتیجه آزمایش مواد احیاکننده در مرحله اول در ۴۸۵ مورد (۵۹%) مثبت و پس از رعایت رژیم خاص (مرحله دوم) در ۱۵۷ مورد (۴۴.۷%) مثبت بود. این کاهش از نظرآماری معنی داری بود. در کروماتوگرافی نمونه های بندیکت مثبت در ۳۲% لاکتوز و در ۲۴% گالاکتوز یافت شد. همچنین در ۱۰۰ نمونه بندیکت مثبت مرحله سوم که در کودکان زیر ۴ سال انجام شد در ۴۷% قند احیاکننده و در ۵۵% اسید آمینه یافت شد. سیستیین در ۳۶% موارد به تنهایی و یا همراه با سایر اسیدهای آمینه مشاهده شد. در این مطالعه ارتباطی بین شدت مثبت آزمایش با نوع قند احیاکننده یا اسید آمینه یافت نشد ولی قندهای لاکتوز و گالاکتوز بطور معنی داری در گروه سنی کمتر از ۲ سال بیشتر بود.
نتیجهگیری: نتایج نشان داد حتی در موارد trace و +۱ امکان وجود قند یا اسیدآمینه با اهمیت از نظر کلینیکی وجود دارد و علیرغم ابداع روش های تشخیصی جدید این آزمایش به عنوان تست غربالگری همچنان با ارزش است.
کلید واژه: مواد احیا کننده، اسید آمینه، قند احیا کننده، کروماتوگرافی و بندیکت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.