مقاله شناسایی عوامل خطرساز مطرح کننده وجود اختلال تیروئید در زنان باردار ایرانی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی عوامل خطرساز مطرح کننده وجود اختلال تیروئید در زنان باردار ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عوامل خطرساز مطرح کننده وجود اختلال تیروئید در زنان باردار ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عوامل خطرساز مطرح کننده وجود اختلال تیروئید در زنان باردار ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عوامل خطرساز مطرح کننده وجود اختلال تیروئید در زنان باردار ایرانی :

مقاله شناسایی عوامل خطرساز مطرح کننده وجود اختلال تیروئید در زنان باردار ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۳۵۲ تا ۳۵۸ منتشر شده است.
نام: شناسایی عوامل خطرساز مطرح کننده وجود اختلال تیروئید در زنان باردار ایرانی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیروئید
مقاله کم کاری زیربالینی تیروئید
مقاله بارداری
مقاله آزمون های بررسی عملکرد تیروئید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف از این مطالعه تعیین شیوع اختلالات تیروئید در زنان باردار شهر بندرعباس و تعیین عوامل خطرساز مطرح کننده وجود مشکل تیروئید بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه مورد – شاهدی لانه گزینی، ۶۰۸ زن باردار از نظر سابقه اختلالات تیروئید در خود و فامیل درجه یک، دیابت نوع ۱، دیابت حاملگی، واکسیناسیون هپاتیت ب و سرخجه، سقط جنین در بارداری های قبلی و پانزده علامت از علایم شایع اختلالات تیروئیدی مورد پرسش واقع شدند. معاینه تیروئید انجام شد و نمونه خون برای انجام آزمایش های TSH، T4، T3، T3Ru، FT4I و TPO Ab گرفته شد. برای بررسی عوامل خطرساز مرتبط با کم کاری تیروئید از آزمونMultiple Logistic Regression استفاده شد. در پایان، بر اساس عوامل خطرساز معنی دار به دست آمده، افراد در ۲ گروه پرخطر و کم خطر جای گرفته، فراوانی اختلالات تیروئید در این دو گروه با یکدیگر مقایسه شد.
یافته ها: از ۶۰۸ زن باردار، ۵۱۹ نفر با عملکرد طبیعی تیروئید (۴/۸۵%)، ۷۲ نفر دچار کم کاری تیروئید زیربالینی (۸/۱۱%)، ۳ نفر دچار کم کاری بالینی (۵/۰%) و ۱۴ دچار نفر پرکاری بالینی تیروئید (۳/۲%) بودند. از نظر قدرت ارتباط بین عوامل خطرساز مطرح شده و کم کاری تیروئیدی به ترتیب متغیرهای سابقه قبلی بیماری های تیروئید (
CI95%:2.11-12.95 و OR:5.23)، TPO Abs مثبت (CI95%:1.83-4.32 و OR:2.81) سه علامت بالینی و بیشتر (CI95%:1.48-4.22 و OR:2.5)، گواتر (CI95%:2.11-12.95 و OR:2.24) و گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال (CI95%:1.004-3.51 و OR:1.87) دارای اهمیت بودند.
نتیجه گیری: اختلالات تیروئید در زنان باردار شایع است و با عوامل خطرساز مانند سابقه قبلی بیماری های تیروئید، ۳ علامت بالینی و بیشتر، گواتر، گروه سنی ۳۰-۲۰ سال و TPO Abs مثبت در ارتباط است که این عوامل خطرساز هنگام غربالگری بالینی باید مورد توجه قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.