ارایه روش اصلح در اندازه گیری میزان پروتئین ادرار ۲۴ ساعته


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارایه روش اصلح در اندازه گیری میزان پروتئین ادرار ۲۴ ساعته دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارایه روش اصلح در اندازه گیری میزان پروتئین ادرار ۲۴ ساعته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه روش اصلح در اندازه گیری میزان پروتئین ادرار ۲۴ ساعته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارایه روش اصلح در اندازه گیری میزان پروتئین ادرار ۲۴ ساعته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: با توجه به اهمیت اندازه گیری مقدار پروتئین ادرار ۲۴ ساعته در تشخیص، پیشگیری و پیگیری وضعیت بیماران در نارسایی های کلیوی و نیاز به مقادیر صحیح و دقیق آن جهت تعیین روند درمانی، سه روش مورد استفاده در آزمایشگاه های تشخیص طبی ایران مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت.
مواد و روشها: این سه روش عبارت بودند از:
روش ۱- روش اسیدتری کلرواستیک (TCA) (کدورت سنجی در طول موج ۴۰۵ نانومتر)
روش ۲- روش اسید تری کلرواستیک (TCA) (کدورت سنجی در طول موج ۶۲۰ نانومتر)
روش ۳- روش اسید سولفوسالیسیلیک (SSA) (کدورت سنجی در طول موج ۶۲۰ نانومتر)
این ارزیابی با استفاده از نمونه های کنترل و نمونه های ادرار جمعیت افراد بیمار و سالم و مواد کالیبراسیون متفاوت انجام شده است.
یافته ها: نتایج حاصله بیانگر کیفیت مناسب روش ۱ برای اندازه گیری غلظت های ۲۵-۷۰۰mg/l پروتئین و حداقل تاثیرپذری در استفاده از مواد کالیبراسیون متفاوت می باشد، در حالیکه روش ۳ پایین ترین کیفیت را در سنجش مقادیر کمتر از ۲۰۰mg/l نشان داده در استفاده از مواد کالیبراسیون مختلف تاثیرپذیری قابل توجهی را داشته است. روش ۲ نیز، دارای کیفیت مناسب در اندازه گیری غلظت های ۱۰۰-۱۰۰۰mg/l پروتئین بوده ولی در استفاده از مواد کالیبراسیون متفاوت، تاثیرپذیری بیشتری از روش ۱ را داشته است.
نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به نتایج فوق پیشنهاد می شود که استفاده از روش SSA در آزمایشگاه ها بطور کلی منسوخ گردد و از روش TCA در طول موج ۶۲۰ نانومتر به منظور اندازه گیری روتین و از روش TCA در طول موج ۴۰۵ نانومتر برای غربالگری مقادیر کم پروتئین در جمعیت های مستعد به بیماریهای کلیوی، برای تشخیص زودرس استفاده شود.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.