بررسی دیدگاه و نگرش اطرافیان بیمار مبتلا به صرع بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان طی سال های ۷۹-۱۳۷۸


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دیدگاه و نگرش اطرافیان بیمار مبتلا به صرع بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان طی سال های ۷۹-۱۳۷۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دیدگاه و نگرش اطرافیان بیمار مبتلا به صرع بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان طی سال های ۷۹-۱۳۷۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دیدگاه و نگرش اطرافیان بیمار مبتلا به صرع بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان طی سال های ۷۹-۱۳۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دیدگاه و نگرش اطرافیان بیمار مبتلا به صرع بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان طی سال های ۷۹-۱۳۷۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: اپی لپسی یکی از شایع ترین اختلالات نورولوژیک در انسان است و در کودکان بیش از افراد بزرگسال دیده می شود. اعتقادات و باورهای غلط بعضی از مناطق نسبت به این بیماری آن را به صورت یک بیماری لاعلاج، مرموز و ناشناخته عنوان کرده است که باعث صدمات غیرقابل جبرانی برای بیماران مبتلا می شود. از این رو بر آن شدیم تا با پرسش از اطرافیان درجه یک بیماران صرعی بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال های ۱۳۷۸-۷۹ به نگرش و آگاهی های آنها نسبت به این بیماری پی ببریم.
مواد و روش ها: پژوهش حاضر با روش توصیفی صورت گرفت. با استفاده از پرونده بیماران مبتلا به صرع بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال ۷۸-۷۹ به آدرس بیماران پی بردیم و با مراجعه به منازل آنها پرسش نامه را در اختیار هر یک از اقوام درجه یک آنها (پدر، مادر، خواهر، برادر) قرار دادیم. سوالاتی نظیر میزان تحصیلات، درمان پذیر نبودن صرع، مادام العمر بودن مصرف دارو، ارثی بودن بعضی از انواع صرع، واگیردار بودن صرع و … را پرسیدیم و اطلاعات را پس از جمع آوری مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم.
یافته ها: از ۳۹۳ نفر از اطرافیان بیماران صرعی، ۸۱ نفر ۲۰.۶) درصد( رای به غیرقابل درمان بودن این بیماری دادند. ۳۴۴ نفر ۸۷.۵) درصد( نظرشان برای استفاده مادام العمر دارو در این بیماری بود و ۳۵۹ نفر ۹۱.۳۵) درصد( افراد اطلاعاتی از عوارض دارویی نداشتند. متاسفانه ۴۷ نفر ۱۲) درصد( از کل افراد اعتقاد به واگیردار بودن بیماری داشتند و ۲۲۱ نفر ۵۶.۲۵) درصد( به روش های غیردارویی در درمان اشاره داشتند. از ۲۱۵ نفر فرد مونث ۹۶ نفر ۴۴.۶) درصد( و از ۱۷۸ نفر مذکر ۵۶ نفر ۳۱.۴) درصد( به مخفی کردن بیماری اشاره کردند. تنها ۵۸ نفر ۱۴.۷۵) درصد( از محدودیت های اجتماعی، فردی و ورزشی آگاهی داشتند. ۲۲۸ نفر ۵۸) درصد( اشتغال به تحصیل تا درجات عالی را ممکن می دانستند. ۳۷ نفر ۹۶.۵) درصد( از افراد اطلاعاتی در ارتباط با عوارض دارویی در دوران حاملگی نداشتند.
نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به آمار به دست آمده می توان این طور نتیجه گیری کرد که نه فقط اطلاعات عمومی در ارتباط با بیماری صرع بسیار اندک است، بلکه اعتقادات غلط و بینش های ناصحیح نسبت به بیماری هم چنان وجود دارد و تلاش گسترده ای را در جهت اطلاع رسانی و تبلیغات مثبت برای بالا بردن سطح آگاهی عمومی را می طلبد.

کلید واژه: صرع، اطرافیان بیماران صرعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.