استخراج یک آلکالویید استروییدی از بوکسوس هیرکانای ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
استخراج یک آلکالویید استروییدی از بوکسوس هیرکانای ایرانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استخراج یک آلکالویید استروییدی از بوکسوس هیرکانای ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج یک آلکالویید استروییدی از بوکسوس هیرکانای ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن استخراج یک آلکالویید استروییدی از بوکسوس هیرکانای ایرانی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض
تعداد صفحات :۵
سابقه و هدف: بوکسوس هیرکانا (Buxus hyrcna) یکی از گونه های جنس بوکسوس است. گونه های جنس بوکسوس به عنوان منابع آلکالوئیدهای استروییدی و دارای فعالیت بیولوژیک شناخته شده اند. افزون بر این در طب سنتی از عصاره های گونه های جنس بوکسوس برای درمان تب های مالاریایی مقاوم به گنه گنه و دردهای روماتیسمی و نقرس و نیز بیماریهای پوستی استفاده می شود. این فعالیت بیولوژیک و خواص درمانی ما را بر آن داشت تا به منظور استخراج ترکیبات یک آلکالوئید استروییدی، نمونه هایی از این گیاه را که در اطراف نوشهر واقع در شمال ایران جمع آوری شده بود، مورد بررسی فیتوشیمیایی قرار دهیم.
مواد و روش ها: تحقیق به روش EXPLORA TORY انجام شد. گیاه جمع آوری شده در هوای آزاد بدون استفاده از نور و گرمای زیاد خشک گردید. و توسط آسیاب برقی به صورت پودر نرمی درآورده شد که در نهایت با استفاده متانل به روش ماسراسیون عصاره گیری و تغلیظ گردید. آزمایشهای مختلف نشان داد که عصاره متانلی حاوی آلکالوئیدها، فلاونوئیدها، ترپنوئیدها و ساپرونیدها بود. به منظور استخراج آلکالوئیدها، عصاره متانلی ابتدا با اسیدکلریدریک %۵ تا pH=2 اسیدی گردید و توسط کلروفرم به دو فاز کلروفرمی و آبی تبدیل شد. آزمایش نشان داد که فاز کلروفرمی حاوی مواد غیرآلکالوئیدی بود. فاز آبی باقیمانده با افزودن آمونیاک تا pH=9 قلیایی گردید و به دنبال آن به وسیله کلروفرم مورد استخراج قرار گرفت. تست دراژندرف نشان داد که فاز کلروفرمی حاوی مواد آلکالوئیدی بود. کروماتوگرافی ستونی فاز کلروفرمی، ماده ناخالصی را جدا ساخت که بعدا به وسیله کروماتوگرافی دو بعدی روی لایه های نازک خالص سازی شد.
یافته ها: ماده خاص سازی شده علاوه بر قابلیت جذب تابش ماورا بنفش (UV) دارای نقطه ذوب ۱۷۰-۱۷۳°C و چرخش ویژه [] D25=+156° و فرمول مولکولی C24H39NO2 بود.
افزون بر این طیف جرمی اش نشان داد که آن جسم دارای جرم مولوکولی NW=385 است.همچنین طیفهای جرمی، IR و H-NMR وجود گروهها و پیوندهای C=O (کتن)، C-O و O-H (الکل)، N(CH2) (آمین)، C=CH2 (اگزوسیکلیک) و نیز حلقه های سیکلوپروپانی و استروییدی را در مولکول آن جسم به تایید رساندند.
نتیجه گیری و توصیه ها: فرمول ساختاری که در یافته ها آمده است برای بوکسیپی ترسیم شد. ترکیب سیکلومیکروبوکسین نامگذاری شده است.
کلید واژه: بوکسپی، سیکلومیکروبوکسین، آلکالویید استروییدی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.