مقاله بررسی بروز، عوامل خطر و عواقب پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی بروز، عوامل خطر و عواقب پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی بروز، عوامل خطر و عواقب پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بروز، عوامل خطر و عواقب پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی بروز، عوامل خطر و عواقب پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان :
مقاله بررسی بروز، عوامل خطر و عواقب پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۹ در پژوهنده از صفحه ۱۵۷ تا ۱۶۴ منتشر شده است.
نام: بررسی بروز، عوامل خطر و عواقب پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نوزاد
مقاله پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی
مقاله بخش مراقبت ویژه نوزادان
مقاله عوامل خطر
مقاله بروز
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی (VAP) می تواند ۴۸ ساعت بعد از شروع تهویه مکانیکی در نوزادان ایجاد شود و دومین عفونت بیمارستانی شایع در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان (NICU) است. بنابراین تعیین میزان بروز، عوامل خطر و عاقبت نوزادان مبتلا به VAP در بخش NICU ضروری است.
مواد و روشها: این مطالعه به صورت توصیفی- مقطعی در بیمارستان مهدیه به مدت یک سال در تمام نوزادانی که بیش از ۴۸ ساعت به تهویه مکانیکی نیاز داشتند انجام شد. تشخیص بیماری VAP بر اساس تعریف مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) برای شیرخواران کمتر از ۱۲ ماه گذاشته شد. عوامل خطر ایجاد VAP مانند وزن تولد، هفته حاملگی، جنس، مدت تهویه مکانیکی، مدت زمان بستری در بیمارستان و تجویز داروها بررسی شد و عوامل خطری که در آنالیز تک متغیره قابل توجه بودند در آنالیز چند متغیره برای تعیین عوامل مستقل موثر در ایجاد VAP و مورتالیته نوزادان به کار رفتند.
یافته ها: از ۸۱ نوزاد، VAP در ۱۴ مورد (۱۷۳%) تایید شد و میزان VAP برابر ۹ بیمار به ازای هر ۱۰۰۰ روز ونتیلاتور بود. ارگانیزم های شایع گرم منفی مانند: اشرشیاکلی (۲۱۴%)، کلبسیلا (۲۱۴%) و پسودمونا (۱۴۱%) باکتری های شایعی بودند که از کشت ترشحات داخل تراشه جدا شدند. آنالیز چند متغیره نشان داد که مدت زمان تهویه مکانیکی (b odd’s ratio=0.07 و p=0.001) و تجویز آنتی اسید (p=0.098 و OR=0.22) تنها دو فاکتور مستقل موثر در ایجاد بیماری VAP هستند. ۲ نوزاد (۱۴۳%) فوت کردند و آنالیز چند متغیره نشان داد که مدت زمان تهویه مکانیکی (b odd’s ratio=-0.04 و p=0.01)، وزن کم تولد (b odd’s ratio=0.002 و p<0.001) و خلط چرکی (p=0.006 و HR=0.25) عوامل مستقل پیشگویی کننده مورتالیته در نوزادان مبتلا به VAP هستند، نوزادان مبتلا بهVAP همچنین مدت زمان بستری طولانی تری داشتند (۵۹ در مقابل ۲۷ روز).
نتیجه گیری: پنومونی ناشی از تهویه مکانیکی در نوزادان بستری در بخش مراقبت ویژه نوزادان بروز قابل توجهی دارد و مطالعات تکمیلی برای نحوه انجام مداخله و پیشگیری از ایجاد عارضه VAP مورد نیاز است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.