اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان (ناپیوسته) بر استحکام پارچه صد در صد پنبه ای خام


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان (ناپیوسته) بر استحکام پارچه صد در صد پنبه ای خام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان (ناپیوسته) بر استحکام پارچه صد در صد پنبه ای خام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان (ناپیوسته) بر استحکام پارچه صد در صد پنبه ای خام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شرایط پخت و سفیدگری همزمان (ناپیوسته) بر استحکام پارچه صد در صد پنبه ای خام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۰

عملیات مقدماتی مانند پخت و سفیدگری بر نتایج حاصل از فرایندهای رنگرزی و چاپ اثر می گذارند. در پخت و سفیدگری همزمان پارچه پنبه ای کنترل شرایط عمل از اهمیت زیادی برخوردار است، چون خود الیاف هم در معرض حمله مواد اکسید کننده و اثر تخریبی آن قرار می گیرند. پخت و سفیدگری ممکن است به صورت جداگانه یا همزمان انجام شوند. روش همزمان که بتدریج جایگزین روش جداگانه می شود به صورت ناپیوسته، نیمه پیوسته و پیوسته انجام می شود. سود سوزآور و هیدروژن پروکسید به ترتیب متداولترین مواد برای پخت و سفیدگری پارچه های پنبه ای اند. در این مقاله، نتایج آزمایشهای استحکام روی نمونه های پارچه ۱۰۰ درصد پنبه ای خام که در غلظتهای متفاوتی از سود سوزآور و هیدروژن پروکسید به صورت همزمان (ناپیوسته) پخت و سفیدگری شده اند بررسی و تحلیل می شود. شواهد نشان می دهد که حداکثر کاهش استحکام با شرایط در نظر گرفته شده برای این پژوهش در حدود ۱۶ درصد است.

کلید واژه: پخت، سفیدگری، استحکام، رنگرزی، چاپ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.