بررسی تاثیر مراقبت پرستاری در منزل بر عوارض ناشی از بی حرکتی در سیستم عضلانی اسکلتی بیماران مبتلا به سکته مغزی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مراقبت پرستاری در منزل بر عوارض ناشی از بی حرکتی در سیستم عضلانی اسکلتی بیماران مبتلا به سکته مغزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مراقبت پرستاری در منزل بر عوارض ناشی از بی حرکتی در سیستم عضلانی اسکلتی بیماران مبتلا به سکته مغزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مراقبت پرستاری در منزل بر عوارض ناشی از بی حرکتی در سیستم عضلانی اسکلتی بیماران مبتلا به سکته مغزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مراقبت پرستاری در منزل بر عوارض ناشی از بی حرکتی در سیستم عضلانی اسکلتی بیماران مبتلا به سکته مغزی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توانبخشی

تعداد صفحات :۱۰

هدف: این تحقیق جهت تعیین میزان حساسیت تستهای مختلفی که به منظور بررسی تحمل عضلات خلف کمر در افراد مبتلا به کمردرد مورد استفاده قرار می گیرد انجام یافت، تا از میان آنها بتوان مهمترین، کلینیکی ترین و مقرون به صرفه ترین تست را انتخاب کرد. این تستها شامل: تستهای Chest Raise Supine Isometric، Supine Double SLR، Prone Isometric Chest Raise، SLR Prone Double و تست Sorensen می باشند.بر مبنای فرضیات، یافته های بالینی و نتایج تحقیقات گذشته کاهش تحمل عضلات تنه نقش بسیار مهمی در بروز کمردرد دارند. به اعتقاد محققین کاهش تحمل عضلات تنه و خستگی زودرس این عضلات موجب اعمال فشار بیش از حد معمول بر روی عناصر پاسیو ستون فقرات کمری، بهم خوردن تعادل نیرو و ارتباط طبیعی مهره ها، کاهش توانایی مقابله با نیروهای غیر منتظره وارد بر ستون فقرات و آسیب دیدگی عناصر حساس به درد شده و باعث بروز کمر درد می شود. لذا نحوه تست و اندازه گیری تحمل این عضلات در پیشگیری، درمان و توانبخشی این عضلات بسیار مهم و ضروری بنظر می رسد. با توجه به وجود روشهای متعدد بالینی به منظور ارزیابی تحمل عضلات تنه یافتن مهمترین و حساسترین تست از میان آنها می تواند تا حد زیادی در ارزیابی و تشخیص بیماران مبتلا به کمردرد کمک کند.روش بررسی: ۲۰۰ نفر در این تحقیق شرکت داشتند. افراد به چهار گروه مساوی مردان سالم (۵۰ نفر)، زنان سالم (۵۰ نفر)، مردان مبتلا به کمردرد (۵۰ نفر) و زنان مبتلا به کمر درد (۵۰ نفر) تقسیم شدند. تستهای مورد نظر در هر گروه اندازه گرفته شد و میزان ارتباط آنها با بروز کمر درد سنجیده شد. یافته ها: نتایج حاصل از آزمون ICC در مورد تست های فوق نشان می دهد که کلیه تستها از تکرار پذیری نسبتا خوبی برخوردارند. تست Sorensen بین افراد سالم و بیمار اختلاف معنی داری نداشت. تستهای دیگر بین مردان و زنان سالم و افراد بیمار اختلاف معنی دار دارد.نتیجه گیری: نتایج حاصله از آنالیز رگرسیون لوجستیک (Backward Logistic Regression) نشان داد از میان تستهای مورد بررسی، تست Prone double SLR بیشترین ارتباط را بروز کمردرد دارد. سایر تستها ارتباط معنی دار ضعیف تری با بروز کمر درد داشتند.

کلید واژه: سکته مغزی، مراقبت پرستاری، مراقبت در منزل، بی حرکتی، سیستم عضلانی اسکلتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.