بررسی وضعیت گالاکتوز در قندهای محلول قطعات جداکشت سه گونه اکالیپتوس به عنوان یک نشانگر شرایط رشد بافتها


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت گالاکتوز در قندهای محلول قطعات جداکشت سه گونه اکالیپتوس به عنوان یک نشانگر شرایط رشد بافتها دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت گالاکتوز در قندهای محلول قطعات جداکشت سه گونه اکالیپتوس به عنوان یک نشانگر شرایط رشد بافتها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت گالاکتوز در قندهای محلول قطعات جداکشت سه گونه اکالیپتوس به عنوان یک نشانگر شرایط رشد بافتها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت گالاکتوز در قندهای محلول قطعات جداکشت سه گونه اکالیپتوس به عنوان یک نشانگر شرایط رشد بافتها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۲۰

قطعات جداکشت زیر لپه دانه رستهای سه گونه اکالیپتوس Eucalyptus، E. camaldulensis Dehnh.، E. viminalis Labill و E. froticetorum E. Muell بر روی محیط LS با سه تیمار هورمونی و در دمای ۲۴°C جهت تولید کالوس و رشد کشت داده شد. با عصار‌ه‌گیری الکلی- آبی و سپس آبی، قندهای محلول و پلی ساکاریدهای ذخیره ای از بافتها استخراج گردید. ویژگیها و تغییرات کمی و کیفی قندهای استخراج شده توسط تکنیکهای رنگ‌سنجی، کروماتوگرافی لایه نازک ((TLC و کروماتوگرافی گاز – مایع ((GLC مورد بررسی قرار گرفت. تیمارحاوی ۰.۸۸ µM بنزیل آدنین (BA)، ۲.۶ µM نفتالن استیک اسید ((NAA، ۲.۸ µM اندول بوتیریک اسیدIBA)) و ۲ ۰.۹ µM و ۴- دی کلروفنوکسی استیک اسید (۲,۴-D) باعث ایجاد کالوسهای تیره و خشک چوبی شده گردید و بیشترین میزان رشد را در کالوسهای هر سه گونه القا کرد. درصورتیکه در تیمار هورمونی واجد ۲,۴-D 20 µM کالوسهای آبدار و شفافی بوجود آمد. تیمار واجد IBA 10 µM باعث ایجاد ریشه از جدا کشتها شد. در هر سه گونه تیمارهای ذکر شده پاسخ مشابهی را در جدا کشتها القا نمودند. عمده قندهای عصاره هیدروالکلی هیدرولیز نشده را قندهای گلوکز و ساکارز و تا حدودی رامنوز، فوکوز، ریبوز و گلوکورونیک اسید تشکیل می دهند. این عصاره فاقد گالاکتوز می باشد. در عصاره هیدرولیز شده نیز اثری از گالاکتوز دیده نمی شود، بلکه قندهای گلوکز و فروکتوز ناشی از هیدرولیز ساکارز، عمده ترین قندهای این بخش را تشکیل می دهند. در عصاره آبی هیدرولیز شده (پلی ساکارید ذخیره ای) قندهای گلوکز، گالاکتوز، مانوز – آرابینوز، گزیلوز بهمراه یک اورونیک اسید در تمام گونه ها و تیمارها تشخیص داده شد. نتایج نشان داد که برخلاف گیاهان کامل اکالیپتوس که در آنها قند گالاکتوز یکی از قندهای عصاره هیدروالکلی هیدرولیز شده است، در قطعات جدا کشت این قند وجود ندارد. درصورتیکه در عصاره آبی هیدرولیز شده کشت بافت دیده می شود. فقدان گالاکتوز در عصاره هیدروالکلی اعم از هیدرولیز شده یا نشده نشانگر وجود شرایط بهینه و عدم شرایط تنش محیطی در رشد بافتهای قطعات جدا کشت می باشد.

کلید واژه: اکالیپتوس، گالاکتوز، کشت بافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.