بررسی شاخص های رشد بیماران تالاسمی ماژور


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شاخص های رشد بیماران تالاسمی ماژور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شاخص های رشد بیماران تالاسمی ماژور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شاخص های رشد بیماران تالاسمی ماژور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شاخص های رشد بیماران تالاسمی ماژور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۸

مقدمه و هدف: تالاسمی ماژور شدیدترین کم خونی همولیتیک شناخته شده و شایع ترین سندروم اختلاف تک ژنی می باشد که به دلیل شیوع فراوان آن در ایران لازم است از بسیاری جهات مورد بررسی قرار گیرد با توجه به این که یکی از مهمترین عوارض در این بیماران در صورت عدم درمان مناسب، مشکلات رشد می باشد، لذا هدف از این مطالعه بررسی شاخص های رشد فیزیکی آنان و مقایسه با افراد سالم است تا وضعیت درمانهای موجود را سنجیده و در آینده بتوان از این عامل به عنوان یک اندکس تشخیصی در جهت بهبود وضعیت درمانی بیماران تالاسمی استفاده نمود.
مواد و رو ش ها: در این مطالعه مورد – شاهدی، کلیه ۱۲۱ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور دریافت کننده خون به عنوان گروه مورد از نظر شاخص های رشد فیزیکی (قد، وزن، قد نشسته و دور بازو) با خواهران و برادران خود به عنوان گروه شاهد (۱۲۳ نفر)، در شهرستان یاسوج در سال ۱۳۸۱ مقایسه گردیدند. همچنین معیارهای رشد هر دو گروه با استانداردهای رشد جهانی مورد مقایسه قرار گرفتند داده های جمع آوری شده پس از در فرم اطلاعات با نرم افزار SPSS و شاخص های توصیفی و آزمون تی دانشجویی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: در این بررسی مشاهده گردید که شاخص وزن نسبت به سن در ۷/۵۳ درصد بیماران تالاسمی و۱۷.۱ . درصد از افراد سالم زیر صدک ۵ قرار دارد (۰۰۰۱.۰>p). همچنین قد نشسته آنها از بعد ۵ سالگی با گروه شاهد اختلاف معنی دار پیدا می کند و قد دور بازوی بیماران تالاسمی در مقایسه با افراد سالم ۹.۶۶ درصد در مقابل ۱.۱۷ درصد و ۷.۷۲ درصد در مقایسه با ۵.۳۲ درصد زیر صدک ۵ قرار داشت.
نتیجه گیری: با توجه به عقب افتادگی رشد فیزیکی این بیماران، پیگیری آنان جهت مصرف منظم خون و دسفرال و بهبود امکانات درمانی موجود ضروری می باشد.

کلید واژه: تالاسمی ماژور، شاخص های فیزیکی، اختلال رشد، منحنی رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.