بررسی میزان لیپوپروتئین – آ در پلاسمای مبتلایان به دیابت نوع II و افراد غیر دیابتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان لیپوپروتئین – آ در پلاسمای مبتلایان به دیابت نوع II و افراد غیر دیابتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان لیپوپروتئین – آ در پلاسمای مبتلایان به دیابت نوع II و افراد غیر دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان لیپوپروتئین – آ در پلاسمای مبتلایان به دیابت نوع II و افراد غیر دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان لیپوپروتئین – آ در پلاسمای مبتلایان به دیابت نوع II و افراد غیر دیابتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۸

لیپوپروتئین – آ [LP(a)] یک ذره غنی از کلسترول در پلاسمای انسان است و به عنوان یک عامل خطرساز برای بیماریهای قلبی – عروقی مطرح شده است. علاوه بر زمینه ژنتیکی عوامل دیگری از جمله دیابت ممکن است در غلظت پلاسمایی و خطرزایی این لیپوپروتئین نقش داشته باشد. هدف از این مطالعه تعیین و مقایسه غلظت پلاسمایی LP(a) در بیماران مبتلا به دیابت و افراد غیردیابتی بوده است.روش بررسی: افراد مورد مطالعه شامل ۱۸۰ نفر بیمار دیابتی مراجعه کننده به مرکز دیابت یزد، و ۱۸۰ نفر غیردیابتی که از نظر سن و جنس با گروه بیمار جفت شده اند، بوده است. از افراد مورد مطالعه نمونه خون در شرایط ناشتا تهیه شد. هموگلوبین گلیکوزیله، گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئینها با روشهای روتین آزمایشگاهی و LP(a) به روش الکتروایمونودیفیوژن تعیین مقدار شد. نتایج حاصل با استفاده از نرم افزار SPSS آنالیز شد. تستهای آماری مورد استفاده شامل آنالیز واریانس، t-test برای مقایسه لیپیدها و لیپوپروتئینها، u-test برای مقایسه LP(a) در دو گروه و آزمون همبستگی «پیرسون» برای تعیین همبستگی سایر متغیرها با LP(a) بوده است.نتایج: میانگین غلظت پلاسمایی LP(a) در بیماران دیابتی (Mean±SD, 41.98±۳۴.۶۳ mg/dl) بطور معنی داری (P<0.001) از گروه شاهد (۲۶.۲±۲۰.۲mg/dl) بالاتر بود. میانگین غلظت کلسترول، تری گلیسرید و LDL کلسترول در گروه بیمار و –HDL کلسترول در گروه شاهد بالاتر بود. بین LP(a) و سایر متغیرها در دو گروه بیمار و شاهد همبستگی معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: غلظت LP(a) پلاسمایی بطور مستقل در مبتلایان به بیماری دیابت افزایش می یابد. افزایش این لیپوپروتئین در بیماران دیابتی ممکن است در افزایش خطر بیماریهای قلبی – عروقی در این بیماران نقش داشته باشد.

کلید واژه: لیپوپروتئین – آ، عامل خطرساز، دیابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.