مقایسه تاثیر آتوسیبان (آنتاگونیست اکسی توسین) و نیفدیپین (مهار کننده کانال کلسیم) در کنترل زایمان زودرس و عوارض آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه تاثیر آتوسیبان (آنتاگونیست اکسی توسین) و نیفدیپین (مهار کننده کانال کلسیم) در کنترل زایمان زودرس و عوارض آنها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه تاثیر آتوسیبان (آنتاگونیست اکسی توسین) و نیفدیپین (مهار کننده کانال کلسیم) در کنترل زایمان زودرس و عوارض آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر آتوسیبان (آنتاگونیست اکسی توسین) و نیفدیپین (مهار کننده کانال کلسیم) در کنترل زایمان زودرس و عوارض آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه تاثیر آتوسیبان (آنتاگونیست اکسی توسین) و نیفدیپین (مهار کننده کانال کلسیم) در کنترل زایمان زودرس و عوارض آنها :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)
تعداد صفحات :۱۰
در این مطالعه تاثیر دوتوکولیتیک آتوسیبان (آنتاگونیست اکسی توسین) و نیفدیپین (مهار کننده کانال کلسیم) در درمان زایمان زودرس و عوارض آنها مقایسه شده است. مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی بر روی ۸۰ خانم باردار صورت گرفت که به علت دردهای زایمانی، در سن حاملگی ۳۴-۲۶ هفته به بیمارستان شهید اکبر آبادی تهران مراجعه کرده بودند. ۴۰ بیمار در گروه آتوسیبان و ۴ بیمار دیگر در گروه نیفدیپین به صورت یک در میان و تصادفی قرار گرفتند. سپس ۲ گروه از نظر پاسخ به درمان (پیش گیری از زایمان تا ۴۸ ساعت برای تجویز کورتیکواستراییدها) و عوارض جانبی داروها مقایسه شدند. فاصله زمانی مصرف داروها تا زمان زایمان نیز مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. دو گروه از نظر تاثیر و پاسخ به درمان تفاوت معنی دار نداشتند (میزان تاثیر در گروه آتوسیبان ۸۲.۵% و در گروه نیفدیپین ۷۵% بوده است). عوارض جانبی در گروه آتوسیبان ۱۷.۵% و در گروه نیفدیپین ۴۰% بوده است که تفاوت آماری معنی دار داشتند (p=0.027). فاصله زمانی بین شروع دارو تا زایمان در گروه آتوسیبان ۲۹.۰۳±۱۶.۱۲ روز و در گروه نیفدیپین ۲۲.۸۵±۱۳.۹ روز بود که تفاوت معنی دار وجود نداشته است. از موارد فوق می توان نتیجه گرفت که آتوسیبان داروی موثری برای درمان زایمان زودرس می باشد و هیچ گونه عارضه جدی ندارد، بلکه عوارض مشاهده شده خفیف و در حد تحمل بیمار می باشند. از آن جا که عوارض جانبی نیفدیپین از محدودیت های مصرف این دارو است به نظر میرسد آتوسیبان می تواند به عنوان درمان انتخابی به خصوص در بیمارانی که نیفدیپین را تحمل نمی کنند، بیمارانی که در خطر عوارض قلبی عروقی هستند مثل چند قلویی و در بیماریهای قلبی مطرح باشد.
کلید واژه: زایمان زودرس، آتوسیبان، آنتاگونیست اکسی توسین، نیفدیپین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.