به کار گیری پلورال تنت پس از لوبکتومی های لوب فوقانی ریه در بیماران بیمارستان امام خمینی (ره) تهران سال ۸۰-۷۸
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
به کار گیری پلورال تنت پس از لوبکتومی های لوب فوقانی ریه در بیماران بیمارستان امام خمینی (ره) تهران سال ۸۰-۷۸ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد به کار گیری پلورال تنت پس از لوبکتومی های لوب فوقانی ریه در بیماران بیمارستان امام خمینی (ره) تهران سال ۸۰-۷۸ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی به کار گیری پلورال تنت پس از لوبکتومی های لوب فوقانی ریه در بیماران بیمارستان امام خمینی (ره) تهران سال ۸۰-۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن به کار گیری پلورال تنت پس از لوبکتومی های لوب فوقانی ریه در بیماران بیمارستان امام خمینی (ره) تهران سال ۸۰-۷۸ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)
تعداد صفحات :۶
سابقه و هدف: باقی ماندن فضا در قسمت فوقانی قفسه سینه و نشت طولانی هوا از لوله سینه ای پس از لوبکتومی لوپ فوقانی ریه یافته ای شایع می باشد. نشت طولانی علاوه بر افزایش مدت بستری بیمار در بیمارستان، با عوارض خطرناکی همراه است. این مطالعه جهت ارزیابی اثرات استفاده از چادر پلورال (Plearal tent) در پیش گیری از نشت طولانی هوا و عوارض ناشی از آن می باشد.مواد و روشها: مطالعه از نوع شاهد تاریخی می باشد. پس از انجام لوبکتومی لب فوقانی یا لب فوقانی و میانی در ۱۰ بیمار بیمارستان امام خمینی (ره) تهران (۸۰-۷۸)، چادر پلورال به کار گرفته شد. در ۱۲ بیمار این روش مورد استفاده قرار نگرفت. هر دو گروه از نظر مدت زمان خروج هوا از لوله سینه ای، میزان درناژ، مدت بستری در بیمارستان، بروز عوارض پس از عمل و نیاز به انجام کار مداخله ای خاص مورد ارزیابی قرار گرفتند. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های آماری تی و فیشر استفاده شد.یافته ها: سن، جنس، آسیب شناسی و آزمون های عملکرد ریوی در دو گروه مشابه بود. مدت زمان خروج هوا از لوله سینه ای در بیمارانی که در آنها چادر پلورال به کار رفته بود، به مراتب کم تر از بیمارانی بود که به کار نرفته بود(۱.۱±۲.۶ در مقابل ۹.۱±۸.۱ روز) متوسط مدت زمان اقامت در بیمارستان نیز در گروه چادر، کوتاه تر بود (۵±۱ در مقابل ۱۰.۸±۷.۵ روز).استنتاج: به کارگیری چادر پلورال پس از انجام لوبکتومی لب فوقانی بالوبکتومی توام لب فوقانی و میانی ریه، با حذف فضای باقی مانده در قسمت فوقانی توراکس از نشت طولانی هوا از لوب سینه ای و عوارض ناشی از آن جلوگیری می کند و باعث کم تر شدن مدت زمان بستری دربیمارستان می شود. چادر پلورال روش نسبتا ساده و بی خطری است که سبب کاهش عوارض پس از عمل جراحی می گردد.
کلید واژه: لوبکتومی، پلورال تنت، نشت هوا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.