مقاله ارزش تشخیصی آنتی اکسیدان های خون در تشخیص آپاندیسیت حاد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزش تشخیصی آنتی اکسیدان های خون در تشخیص آپاندیسیت حاد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزش تشخیصی آنتی اکسیدان های خون در تشخیص آپاندیسیت حاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزش تشخیصی آنتی اکسیدان های خون در تشخیص آپاندیسیت حاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزش تشخیصی آنتی اکسیدان های خون در تشخیص آپاندیسیت حاد :

مقاله ارزش تشخیصی آنتی اکسیدان های خون در تشخیص آپاندیسیت حاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۸ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: ارزش تشخیصی آنتی اکسیدان های خون در تشخیص آپاندیسیت حاد
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آپاندیسیت حاد
مقاله آنتی اکسیدان
مقاله رادیکال آزاد اکسیژن
مقاله منحنی راک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: امروزه استفاده از بیومارکرهای التهابی در تشخیص آپاندیسیت در حال افزایش است، از طرف دیگر نقش رادیکا ل های آزاد اکسیژن در وضعیت های التهابی گوناگون شناخته شده است. با توجه به گستردگی بالای آپاندکتومی منفی (۲/۲۲-۳/۹ درصد)، هدف از این مطالعه تعیین سطح تام آنتی اکسیدان های خون به عنوان بیومارکری جهت تشخیص زودرس آپاندیسیت حاد می باشد.
مواد و روش ها: در این مطالعه کارآزمایی تحلیلی آینده نگر، تعداد ۴۰۷ بیمار که در طول یک سال با تشخیص آپاندیسیت، تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند، وارد مطالعه شدند. پس از سنجش ظرفیت تام آنتی اکسیدانی، داده ها به وسیله منحنی تحلیلی راک و آزمون های پارامتریک مقایسه میانگین آنالیز شدند.
یافته ها: از کل بیماران تعدا ۲۹۸ بیمار دارای آپاندیسیت بودند. میزان ظرفیت تام آنتی اکسیدانی در گروه زنان بالغ برابر با ۷۵/۱۶۴±۹۰/۶۶۳ و در گروه مردان بالغ برابر ۳۷/۱۶۷±۵۸/۷۵۲ میکرومولار بر لیتر بود که اختلاف معنی داری با یکدیگر داشتند (P<0.0001) همچنین میانگین ظرفیت تام آنتی اکسیدانی در زیرگروه آپاندیسیت پرفوره در بین کودکان به طور معنی داری بالاتر از انواع گانکرن و چرکی بود.
نتیجه گیری: میزان ظرفیت تام آنتی اکسیدانی می تواند به عنوان فاکتور پیش گویی کننده برای موارد پرفوره در اطفال استفاده شود ولی نمی توان آن را به عنوان بیومارکری جهت تشخیص آپاندیسیت به کار گرفت. با توجه به اختلاف میزان ظرفیت تام آنتی اکسیدانی در مردان و زنان توصیه به انجام مطالعاتی می گردد که در آن میزان فاکتورهای التهابی با در نظر گرفتن فازهای سیکل ماهیانه در زنان سنجیده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.