مقاله بررسی انواع هنجارگریزی آوایی و واژگانی در شعر ناصرخسرو


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی انواع هنجارگریزی آوایی و واژگانی در شعر ناصرخسرو دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی انواع هنجارگریزی آوایی و واژگانی در شعر ناصرخسرو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انواع هنجارگریزی آوایی و واژگانی در شعر ناصرخسرو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی انواع هنجارگریزی آوایی و واژگانی در شعر ناصرخسرو :

مقاله بررسی انواع هنجارگریزی آوایی و واژگانی در شعر ناصرخسرو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در سبک شناسی نظم و نثر فارسی (بهار ادب) از صفحه ۱ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی انواع هنجارگریزی آوایی و واژگانی در شعر ناصرخسرو
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک
مقاله عنصری
مقاله فرخی
مقاله ناصرخسرو
مقاله هنجارگریزی آوایی
مقاله هنجارگریزی واژه ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هنجارگریزی یکی از مهمترین عوامل پیدایش سبک ادبیست که میزان آن را با توجه به بسامد وقوع آن در هر اثر میتوان مشخص کرد. سطوح آوایی و صرفی زبان ازجمله حوزه هایی است که باتوجه به نظریه «هنجارگریزی» میتوان آنها را مورد بررسی و مطالعه قرارداد؛ بدین معنا که تحولاتی که در سطح آوایی زبان شعر رخ می دهد در نهایت باعث تشخص سبکی آن در حوزه موسیقایی می شود. همچنین هنجارگریزی واژه ای نیز در تمایز سبکی شعر شاعر در حوزه صرفی زبان دارای نقشی تعیین کننده است. حال این سوال مطرح میشود که هنجارگریزیهای شعر ناصرخسرو در دو حوزه آوایی و واژه ای زبان چه تاثیری در میزان برجستگی و تشخص سبکی شعر وی بنسبت شعر معاصرانش داشته است؟ دراین مقاله بمعرفی و بررسی انواع هنجارگریزی آوایی، مانند: ابدال، حذف، قلب و ;، و انواع هنجارگریزی واژه ای، همچون: باستانگرایی و واژه آفرینی، در شعر ناصرخسرو و مقایسه آن با اشعار عنصری و فرخی پرداخته شده است. بر این اساس ناصرخسرو در پنج مورد از تحولات آوایی، بنسبت عنصری و فرخی دست به هنجارگریزی زده است. همچنین باستانگرایی پربسامدترین شگرد و مهمترین ویژگی سبکی شعر ناصرخسرو در بخش صرفی زبانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.