بررسی مصونیت زایی و ایمنی زایی واکسیناسیون با Alum-ALM مخلوط با Mycobacterium vaccae و BCG در لیشمانیوزیس مدل موش


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مصونیت زایی و ایمنی زایی واکسیناسیون با Alum-ALM مخلوط با Mycobacterium vaccae و BCG در لیشمانیوزیس مدل موش دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مصونیت زایی و ایمنی زایی واکسیناسیون با Alum-ALM مخلوط با Mycobacterium vaccae و BCG در لیشمانیوزیس مدل موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مصونیت زایی و ایمنی زایی واکسیناسیون با Alum-ALM مخلوط با Mycobacterium vaccae و BCG در لیشمانیوزیس مدل موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مصونیت زایی و ایمنی زایی واکسیناسیون با Alum-ALM مخلوط با Mycobacterium vaccae و BCG در لیشمانیوزیس مدل موش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای پوست

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: لیشمانیازیس گروهی از بیماری های ناشی از تک یاخته جنس لیشمانیا است. به علت دشواری روش های کنترل این بیماری، به نظر می رسد که یافتن واکسنی موثر تنها راه برد کنترل این بیماری باشد. هدف از این مطالعه بررسی میزان مصونیت زایی واکسن L.major کشته شده به وسیله حرارت و رسوب در آلوم (Alum-ALM) مخلوط با Mycobacterium vaccae به عنوان یاور در موش بود.
روش اجرا: غلظت های مختلف واکسن Alum-ALM مخلوط با غلظت های مختلف M.vaccae یا BCG در سه نوبت به ۱۱ گروه ۱۰ تایی موش ماده Balb/c تزریق شد. روند افزایش ضخامت کف پای موش ها بعد از چالش با انگل عفونت زای L.major و بار انگل در بافت زنده در گروه های مختلف مقایسه شد. آزمون جلدی لیشمانین و میزان سایتوکاین ها IFN- و IL-4 در کشت سلولی و پادتن IgG total و ایزوتوپ های IgG1 و IgG2a در سرم، مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: در گروه هایی که دوز پایین Alum-ALM مخلوط با M.vaccae دریافت کرده بودند افزایش IFN- و کاهش IL-4 مشاهده شد. در گروه هایی که BCG دریافت کرده بودند اختلاف معنی داری با گروه شاهد در آزمون جلدی و اندازه IFN- وجود داشت و کاهش بار انگل نیز مشاهده شد. در گروهی که دوز بالا Alum-ALM همراه با دوز بالا M.vaccae دریافت کرده بودند، اختلاف معنی داری با گروه شاهد در ضخامت کف پا، میزان IL-4، آزمون جلدی پادتن IgG1 وجود داشت. در یک موش از این گروه بار انگل، افزایش چشم گیری نشان داد.
نتیجه گیری: بر اساس این مطالعه تزریق M.vaccae همراه با دوز پایین Alum-ALM گرچه قادر به ایجاد مصونیت در موش های Balb/c نبود، ولی الگوی سایتو کاینی را به نفع پاسخ Th1 تغییر داد. هم چنین دوزهای مختلف Alum-ALM مخلوط با BCG سیستم ایمنی را به نفع پاسخ Th1 تغییر داد و در این مورد بین دو یاور BCG و M.vaccae تفاوت معنی داری وجود نداشت. از طرفی، تزریق دوز بالای Alum-ALM همراه با دوز بالای M.vaccae پاسخ سیستم ایمنی را به سمت تحریک نوع Th2 پیش برد.

کلید واژه: لیشمانیا ماژور، مایکوباکتریوم و کئی، Alum ،ALM، واکسیناسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.