مقایسه عوارض ناشی از IUD گذاری در دوران نفاسی و پس از آن طی مدت ۲ سال


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عوارض ناشی از IUD گذاری در دوران نفاسی و پس از آن طی مدت ۲ سال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عوارض ناشی از IUD گذاری در دوران نفاسی و پس از آن طی مدت ۲ سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عوارض ناشی از IUD گذاری در دوران نفاسی و پس از آن طی مدت ۲ سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عوارض ناشی از IUD گذاری در دوران نفاسی و پس از آن طی مدت ۲ سال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران

تعداد صفحات :۸

به منظور مقایسه عوارض جایگذاری IUD در دوره نفاسی (تا ۶ هفته بعد از زایمان) و پس از آن، در یک کارآزمایی غیر تصادفی، میزان پرفوراسیون، خونریزی، درد و خروج خود به خود IUD در دو گروه بررسی شد.
گروه اول شامل ۸۹ زن تازه زا بودند که در هفته پنجم الی ششم پس از زایمان برای آنها IUD گذاشته شد و گروه دوم (کنترل) شامل ۴۴۳ زن که هنگام جایگذاری IUD حداقل هفت هفته از زایمان آنها گذشته بود.
IUD T380A توسط ماما یا رزیدنت با رعایت موارد منع مصرف و شرایط ضدعفونی مشابه در مراکز بهداشتی درمانی تابعه اسلام شهر و درمانگاه زنان بیمارستان شریعتی، براساس رضایت داوطلبین جایگذاری شد. همه افراد تحت بررسی پس از طی ۱.۲، ۱، ۳، ۶، ۱۲ و ۲۴ ماه معاینه شدند. از T- test, fisher”s exact test. X2 جهت آنالیز داده ها استفاده شد.
میانگین سنی گروه دوره نفاسی ۲۳±۴ و گروه کنترل ۲۸±۲ بوده که با P.V>0.05 بین دو گروه اختلاف آماری معنی دار مشاهده نشد.
در ۵۷.۶% گروه دوره نفاسی و ۷.۴% گروه کنترل جایگذاری بیش از ۳ دقیقه طول کشید که از نظر آماری اختلاف معنی دار بود (P<0.01) .
اختلاف قابل توجه آماری از نظر قاعدگی سنگین فقط طی ۱ و ۳ ماه پس از جایگذاری بین دو گروه مشاهده شد (P<0.03) . در گروه دوره نفاسی این میزان طی یک ماه ۶.۵% (۵ نفر) و طی سه ماه ۳.۹% (۳ نفر) و در گروه کنترل به ترتیب ۱۸.۴% (۷۶ نفر) و ۱۲.۸% (۵۳ نفر) بود.
میزان دیسمنوره یک ماه پس از جایگذاری در گروه دوره نفاسی ۳.۹% (۳ نفر) و در گروه کنترل ۱۵.۷% (۶۵ نفر) بود که اختلاف معنی دار آماری داشت (P=0.005).
میزان پرفوراسیون و خروج خود به خود IUD در دو گروه مشابه بود.
با توجه به این مطالعه می توان مصرف IUD را در دوران نفاسی توصیه نمود.

کلید واژه: پرفوراسیون، خروج خود به خود IUD، خروج زودتر از موعد، درد، IUD، دوره نفاسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.