بررسی تاثیر مواد باندینگ عاجی با حلالهای مختلف بر نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مواد باندینگ عاجی با حلالهای مختلف بر نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مواد باندینگ عاجی با حلالهای مختلف بر نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مواد باندینگ عاجی با حلالهای مختلف بر نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مواد باندینگ عاجی با حلالهای مختلف بر نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: مرطوب بودن سطح عاج اچ شده یک عامل مهم در حصول باند موثر می باشد ولی درجه رطوبت مورد نیاز مشخص نبوده و مورد بحث است. در سیستم های چسبنده عاجی مختلف، میزان متفاوتی از آب برای حصول یک لایه هایبرید با بهترین کیفیت لازم می باشد. به همین جهت این مطالعه با هدف ارزیابی اثر میزان رطوبت سطح عاج اچ شده بر نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید انجام گردید.
روش بررسی : مطالعه حاضر به روش مداخله گرانه موازی انجام گردید. دراین مطالعه از سیستم های چسبنده عاجیOne-Coat Bond Prime& Bond 2.1 Single Bond و سه روش مختلف خشک کردن عاج اچ شده:wet (خشک کردن با گلوله پنبه)، Semidry (خشک کردن با پوار هوای ملایم به مدت سه ثانیه) و Dry (خشک کردن با پوار هوای شدید به مدت ۱۵ ثانیه) استفاده شد.
از ۵۴ عدد دندان پرمولر سالم خارج شده استفاده گردید که در آنها حفراتCIV تهیه شد. بعد از ترمیم حفرات به وسیله یک کامپازیت Flowable و رنگ آمیزی به وسیله نیترات نقره، ارزیابی نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید انجام شد، سپس به وسیله SEM نانولیکیج و ضخامت لایه هیبرید اندازه گیری گردید. از آنالیز واریانس دو عاملی و یک عاملی و آزمون DUNCAN و تست همبستگی با ضریب اطمینان ۹۵% جهت آنالیز داده ها استفاده شد.
یافته ها: درهمه نمونه ها نانولیکیج اتفاق افتاد و باافزایش خشکی سطح عاج مقدار آن به طور معنی دار افزایش یافت. همچنین در نمونه هایی که بیشتر خشک شده بود ضخامت لایه هیبرید به طور معنی داری کاهش یافت. کمترین میزان نانولیکیج در سیستم چسبنده عاجی با حلال آب(One Coat Bond) ودر روش Wet و بیشترین میزان نانولیکیج در سیستم چسبنده عاجی با حلال استون(Prime & Bond 2.1) و روش Dry مشاهده شد. در همه سیستم های مورد مطالعه کمترین نانولیکیج و بیشترین لایه هیبرید در روش Wet دیده شد، یعنی درحضور ضخامت بیشتر لایه هیبرید، سیل عاجی نسبتا بهتر بود.
نتیجه گیری: ۱- در بین سیستم های چسبنده عاجی مورد آزمایش سیستم با حلال آب (One Coat Bond) کمترین نانولیکیج را در هر سه روش خشک کردن عاج نشان داد.
۲- بیشترین میزان نانولیکیج در سیستم چسبنده با حلال استون (Prime & Bond 2.1) ودر سطح عاج کاملا خشک شده اتفاق افتاد
۳- در هر سیستم چسبنده عاجی بین نانولیکیج سه روش خشک کردن، تفاوت آماری معنی داری وجود داشت.
۴- بین افزایش نانولیکیج و کاهش ضخامت لایه هیبرید درهرسه سیستم وهرسه روش خشک کردن عاج اچ شده همبستگی معنی داری وجود داشت.

کلید واژه: نانولیکیج، لایه هیبرید، عاج

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.