بررسی اثر زمانهای مختلف تراش اصلاحی بر گیر پست و کورهای سمان شده با سمان زینک فسفات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر زمانهای مختلف تراش اصلاحی بر گیر پست و کورهای سمان شده با سمان زینک فسفات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر زمانهای مختلف تراش اصلاحی بر گیر پست و کورهای سمان شده با سمان زینک فسفات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر زمانهای مختلف تراش اصلاحی بر گیر پست و کورهای سمان شده با سمان زینک فسفات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر زمانهای مختلف تراش اصلاحی بر گیر پست و کورهای سمان شده با سمان زینک فسفات :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)
تعداد صفحات :۸
زمینه و هدف: معمولا پس از سمان کردن پست کور ریختگی، قسمت کور نیازمند به تراش اصلاحی است. به نظر می رسد لرزش ایجاد شده توسط هندپیس در حین تراش اصلاحی باعث ایجاد ترک و تداخل درروند سخت شدن سمان شده و منجر به کاهش گیر پست و کور می گردد. هدف از این مطالعه بررسی اثر زمانهای مختلف تراش اصلاحی بر گیر پست و کورهای سمان شده با سمان زینک فسفات است.
روش بررسی: ۴۸ دندان نیش سالم انتخاب شدن و پس از درمان ریشه، پست و کورهای ریختگی آنها آماده شد. نمونه ها به صورت تصادفی به چهار گروه ۱۲ تایی تقسیم شدند و سمان کردن نمونه ها با سمان زینک فسفات طبق دستور کارخانه انجام گردید. برروی گروه اول (کنترل) پس از سمان کردن هیچ گونه تراش اصلاحی داده نشد. تراش اصلاحی گروه دوم، سوم و چهارم به ترتب، ۱۵ دقیقه، سی دقیقه و ۲۴ ساعت پس از سمان کردن انجام گرفت. برای انجام تراش اصلاحی، لبه انسیزال به مدت سی ثانیه، سطح پالاتال شصت ثانیه و دیواره اگزیال به مدت صد و بیست ثانیه تراش داده شد. پس ازنگهداری نمونه ها به مدت یک هفته در انکوباتور، آزمایش کشش توسط دستگاه اینسترون انجام گرفت و نیروی لازم برای خارج کردن هر پست بدست آمد. داده های بدست آمده توسط آزمون واریانس یک سویه در سطح معناداری ۰.۰۵ آنالیز شدند.
یافته ها: میانگین میزان گیرپست و کورهای سمان شده در گروههای اول تا چهارم به ترتیب ۶۴۰.۵۸، ۶۴۱.۵۸، ۶۱۶.۴۵ و ۵۴۹.۸۷ نیوتن بدست آمد. با وجود تفاوت در میانگین چهار گروه، این اختلاف از لحاظ آماری معنادار نبود.
نتیجه گیری: با درنظر گرفتن محدودیتهای این مطالعه می توان نتیجه گرفت که با توجه به نوع سمان به کاررفته، زمانهای متفاوت انجام تراش اصلاحی، برگیر پست و کورهای سمان شده زینک فسفات تاثیری ندارد.
کلید واژه: پست و کورهای ریختگی، گیر، سمان زینک فسفات، تراش
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.