اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رستنیها
تعداد صفحات :۱۲
در این پژوهش، آثار برهم کنش نیکل، ژیبرلین و اسکوربیک اسید در سویا (Glycine max L. cv. Union × Elf) مورد بررسی قرار گرفت. دانه رست های هفت روزه که در محیط هیدروپونیک رشد یافته بودند، در معرض غلظت های مختلف نیکل کلرید (۰ و ۰.۵ میلی مولار) و ژیبرلین (۰ و ۰.۰۵ میلی مولار) و اسکوربیک اسید (۰ و ۱ میلی مولار) قرار گرفتند. علایم سمیت نیکل مانند تشکیل لکه های قرمز – قهوه ای در سطح پهنک برگ در گیاهان تحت تیمار نیکل مشاهده شد. افزودن ژیبرلین و یا اسکوربیک اسید به محیط کشت، آثار سمی نیکل را کاهش داد. قابل توجه این که، هنگام کاربرد هم زمان ژیبرلین و اسکوربیک اسید، علایم سمیت Ni بروز نکرد. نیکل موجب کاهش وزن خشک ریشه و اندام های هوایی و همچنین کاهش کلروفیل در برگ ها شد. افزایش سطح مالون دی آلدهید (MDA) و تغییر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان مانند کاتالاز (CAT) و گایاکول پراکسیداز (GPX) در ریشه ها و برگ ها نشان دهنده بروز تنش اکسایشی در سویا بود، در حالی که گیاهان تحت تیمار نیکل که در معرض ژیبرلین یا اسکوربیک اسید و بویژه ژیبرلین و اسکوربیک اسید قرار گرفته بودند، رشد بهتری داشتند. بر هم کنش ژیبرلین و اسکوربیک اسید از کاهش کلروفیل و پراکسیداسیون لیپیدها جلوگیری نمود و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز را افزایش داد. این نتایج نشان می دهد که بر هم کنش ژیبرلین و اسکوربیک اسید، آثار سمی نیکل را در دانه رست های سویا کاهش می دهد.
کلید واژه: نیکل، ژیبرلین، اسکوربیک اسید، آسیب اکسایشی، سویا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.