اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ژیبرلین و اسکوربیک اسید بر کاهش سمیت نیکل در گیاه سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رستنیها

تعداد صفحات :۱۲

در این پژوهش، آثار برهم کنش نیکل، ژیبرلین و اسکوربیک اسید در سویا (Glycine max L. cv. Union × Elf) مورد بررسی قرار گرفت. دانه رست های هفت روزه که در محیط هیدروپونیک رشد یافته بودند، در معرض غلظت های مختلف نیکل کلرید (۰ و ۰.۵ میلی مولار) و ژیبرلین (۰ و ۰.۰۵ میلی مولار) و اسکوربیک اسید (۰ و ۱ میلی مولار) قرار گرفتند. علایم سمیت نیکل مانند تشکیل لکه های قرمز – قهوه ای در سطح پهنک برگ در گیاهان تحت تیمار نیکل مشاهده شد. افزودن ژیبرلین و یا اسکوربیک اسید به محیط کشت، آثار سمی نیکل را کاهش داد. قابل توجه این که، هنگام کاربرد هم زمان ژیبرلین و اسکوربیک اسید، علایم سمیت Ni بروز نکرد. نیکل موجب کاهش وزن خشک ریشه و اندام های هوایی و همچنین کاهش کلروفیل در برگ ها شد. افزایش سطح مالون دی آلدهید (MDA) و تغییر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان مانند کاتالاز (CAT) و گایاکول پراکسیداز (GPX) در ریشه ها و برگ ها نشان دهنده بروز تنش اکسایشی در سویا بود، در حالی که گیاهان تحت تیمار نیکل که در معرض ژیبرلین یا اسکوربیک اسید و بویژه ژیبرلین و اسکوربیک اسید قرار گرفته بودند، رشد بهتری داشتند. بر هم کنش ژیبرلین و اسکوربیک اسید از کاهش کلروفیل و پراکسیداسیون لیپیدها جلوگیری نمود و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز را افزایش داد. این نتایج نشان می دهد که بر هم کنش ژیبرلین و اسکوربیک اسید، آثار سمی نیکل را در دانه رست های سویا کاهش می دهد.

کلید واژه: نیکل، ژیبرلین، اسکوربیک اسید، آسیب اکسایشی، سویا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.