وضعیت تغذیه و رشد شیرخواران مبتلا به اسهال حاد مراجعه کننده به واحد آموزش بیماران اسهالی بیمارستان شماره یک کرمان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 وضعیت تغذیه و رشد شیرخواران مبتلا به اسهال حاد مراجعه کننده به واحد آموزش بیماران اسهالی بیمارستان شماره یک کرمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد وضعیت تغذیه و رشد شیرخواران مبتلا به اسهال حاد مراجعه کننده به واحد آموزش بیماران اسهالی بیمارستان شماره یک کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی وضعیت تغذیه و رشد شیرخواران مبتلا به اسهال حاد مراجعه کننده به واحد آموزش بیماران اسهالی بیمارستان شماره یک کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن وضعیت تغذیه و رشد شیرخواران مبتلا به اسهال حاد مراجعه کننده به واحد آموزش بیماران اسهالی بیمارستان شماره یک کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان

تعداد صفحات :۸

اسهال و سوء تغذیه از مشکلات بهداشتی اصلی جوامع بشری علی الخصوص کشورهای در حال توسعه به شمار می آیند. مطالعات متعددی پیرامون رابطه سوء تغذیه به عنوان یک عامل مساعد کننده و افزایش شیوع اسهال حاد انجام شده ولی به نتیجه واحدی نرسیده اند. در این پژوهش ما در یک مطالعه مقطعی با گروه شاهد، ۳۹۸ شیرخوار سنین ۲۴-۱ ماه را که به علت اسهال حاد به واحد آموزش بیماران اسهالی (DTU) بیمارستان شماره یک شهر کرمان مراجعه کرده بودند مورد بررسی قرار دادیم. بعد از اصلاح کم آبی این شیرخواران، وزن و قد آنها اندازه گیری و پس از تجزیه و تحلیل آماری، شاخص های رشدی قد و وزن آنها با گروه های شاهد همسن خودشان مقایسه شد. این مطالعه نشان داد که از بیماران مبتلا به اسهال حاد بر اساس معیار گومز، ۳.۲ درصد، به سو تغذیه شدید، ۱۴.۸ درصد به سوء تغذیه متوسط، ۴۸.۸ درصد به سوء تغذیه خفیف مبتلا و ۳۳.۲ درصد نیز فاقد سوء تغذیه بودند. در گروه شاهد نیز ۰.۵ درصد واجد سوء تغذیه شدید، ۲.۲ درصد دارای سو تغذیه متوسط، ۳۲.۴ درصد مبتلا به سوء تغذیه خفیف و ۶۴.۸ درصد نیز طبیعی بودند. با توجه به میانگین نسبت «وزن به سن» و «وزن به قد»، اسهال حاد در بیماران مبتلا به سو تغذیه از شیوع بیشتری برخوردار است. برای شیرخواران مبتلا به اسهال حاد در مقایسه با شیرخواران سالم، «شیر مادر» درصد کمتری از غذای اصلی را تشکیل می داد و مدت زمان کمتری با شیر مادر تغذیه شده بودند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که سو تغذیه و کاهش شاخص های رشد وزنی احتمالا یکی از عوامل مهم مساعد کننده اسهال حاد می باشند و این توجه بیشتر پزشکان به تشخیص هر چه زودتر سوء تغذیه (به خصوص موارد متوسط و خفیف) و اقدام برای برطرف کردن آن را می طلبد تا بدین وسیله بتوان گام موثری در جهت کاهش اسهال و عوارض حاصل از آن برداشت.

کلید واژه: اسهال، سوء تغذیه، شیر مادر، وضعیت اقتصادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.