دیرین جانورشناسی همسترها (Rodentia: Cricetidae) از رسوبات دوران چهارم در غار کانی میکائیل استان کردستان، غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دیرین جانورشناسی همسترها (Rodentia: Cricetidae) از رسوبات دوران چهارم در غار کانی میکائیل استان کردستان، غرب ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دیرین جانورشناسی همسترها (Rodentia: Cricetidae) از رسوبات دوران چهارم در غار کانی میکائیل استان کردستان، غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دیرین جانورشناسی همسترها (Rodentia: Cricetidae) از رسوبات دوران چهارم در غار کانی میکائیل استان کردستان، غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دیرین جانورشناسی همسترها (Rodentia: Cricetidae) از رسوبات دوران چهارم در غار کانی میکائیل استان کردستان، غرب ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۰

غار کانی میکاییل با وسعتی در حدود ۷۱۲ متر مربع در شمال شرقی شهرستان سنندج در زاگرس واقع است. با توجه به کاوشهای باستان شناسی انجام شده توسط بخش پژوهشهای پارینه سنگی ایران در سال ۱۳۸۰ مقادیر فراوانی از استقرار های موقت هزاره سوم وچهارم پیش از میلاد نهشته های این غار بدست آمده است. چندین گمانه در بخشهای مختلف غار حفر گردیده، رسوبات این گمانه ها بطور سیستماتیک سرند خشک شده و مقادیر قابل توجهی استخوانهای ریز مهره داران از این پلتها بدست آمده این نهشته ها احتمالا متعلق به اواخر پلیستوسن تا نیمه اول هولوسن بوده و حداکثر ۲۰۰۰۰ سال را پوشش می دهد. برای درک بهتر شرایط اقلیمی و شناخت جوندگان منطقه در ادوار مختلف یک گمانه در رسوبات طبیعی غار حفر گردیده که جوندگان این مجموعه در بخش جونده شناسی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد مورد مطالعه قرارگرفت و بخش دیگری از این بقایا در موزه تاریخ طبیعی پاریس مطالعه می گردد. جوندگان کانی میکایئل شامل همسترها، جرد ها، موشهای دو پا، موش صحرایی، ولها و خرگوش موشها است. در این تحقیق، به ارایه بقایای همسترها پرداخته می شود. شناسایی، اندازه گیری و مطالعات مورفولوژیکی دندانها وجود دو گونه cf. auratus Cricetulus cf. migratorius & Mesocricetus را نشان می دهد. تغییرات کمی صفات در لایه های مختلف مورد بحث قرار می گیرد.

کلید واژه: پلیستوسن، هولوسن، مهره داران کوچک، پلت، زاگرس، غار، همستر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.