آگاهی، عملکرد و نگرش دختران دانش آموز دبیرستانی شهر بوشهر نسبت به بهداشت دوران قاعدگی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آگاهی، عملکرد و نگرش دختران دانش آموز دبیرستانی شهر بوشهر نسبت به بهداشت دوران قاعدگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آگاهی، عملکرد و نگرش دختران دانش آموز دبیرستانی شهر بوشهر نسبت به بهداشت دوران قاعدگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آگاهی، عملکرد و نگرش دختران دانش آموز دبیرستانی شهر بوشهر نسبت به بهداشت دوران قاعدگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آگاهی، عملکرد و نگرش دختران دانش آموز دبیرستانی شهر بوشهر نسبت به بهداشت دوران قاعدگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۹

عدم آموزش مناسب، اطلاعات غلط، شرم و یا پرهیز از بحث پیرامون بهداشت دستگاه تناسلی موجب افت آگاهی و عملکرد دختران نسبت به بهداشت دوران قاعدگی می شود. به منظور بررسی رفتاری دختران شهر بوشهر نسبت به بهداشت قاعدگی ۳۳۵ دانش آموز دبیرستانی در یک مطالعه مقطعی مورد بررسی قرار گرفتند: متوسط سن اولین قاعدگی (منارک) ۱۳ سالگی بود و میزان آگاهی در رعایت نکات بهداشتی در ۳.۹ درصد خوب (نمره بیش از ۸۰) و ۶۷.۴ درصد ضعیف (نمره کمتر از ۶۰) بود. بیشترین منبع کسب اطلاعات، مادران ایشان (۶۶ درصد) و کمترین منبع، رسانه ها (۲.۴ درصد) بود. از نظر نگرش، ۷۶ درصد دختران، نگرش منفی نسبت به پدیده قاعدگی داشتند. با وجودیکه ۶۸ درصد قبل از دوران بلوغ از چگونگی وقوع قاعدگی آگاهی دریافت کرده اند، از نظر عملکرد صحیح فقط ۳.۵ درصد خوب (نمره بیش از ۸۰) و ۶۱.۴ درصد ضعیف (نمره کمتر از ۶۰) بودند. بطوریکه در رابطه با برخی نکات مهم بهداشتی زنان مانند انجام طهارت در دوران قاعدگی، ۷۲.۸ درصد از لزوم انجام آن آگاهی داشته ولی ۱۴.۸ درصد عملکرد صحیح داشتند و ۲۷.۲ درصد نیز انجام آنرا در صورت وجود خونریزی صحیح نمی دانند. در رابطه با رعایت رژیم غذایی بخصوص در دوران بلوغ و قاعدگی و همچنین اصول مهم بهداشت دستگاه تناسلی، ۵۶ درصد دختران اظهار بی اطلاعی کرده و یا از روش های غلط استفاده می کنند.
بنابراین لزوم ارائه دستورات بهداشتی بخصوص بهداشت دستگاه تناسلی و تغذیه مناسب قبل و بعد از دوران بلوغ و همچنین تصحیح باورهای غلط در مادران و دختران از طریق کلاس ها و برنامه های آموزشی ضروری می باشد.

کلید واژه: بلوغ، قاعدگی، بهداشت، منارک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.